نماد سایت دریای شرق

دست پیچ کدوسبز و اسفناج – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه دست پیچ کدوسبز و اسفناج

خوب این دست پیچها با ترکیبی از کدوسبز و اسفناج و پنیر پر شدن… پنیر به دلخواهتون هر پنیری که در دسترس باشه میتونه جایگزین شه، پنیر فتا، پنیرهای پرچرب کشی، پنیر لاکتیکی ، خامه‌ای و ..‌ محدودیتی تو انتخاب پنیر ندارین… در ضمن بدون پنیر هم میتونین درست کنین و البته این دست پیچها تو فر پخته میشن برای همین چربی خیلی کمتری از پیراشکی دارند.

مواد لازم برای خمیر:

مواد میانی:

طرز تهیه دست پیچ کدوسبز و اسفناج

ابتدا خمیر را آماده کنید. مایه خمیر، شکر، آب ولرم را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید ده دقیقه بماند تا روی مایه کف کند، روغن و نمک را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود روی ظرف را بپوشانید و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

در این مدت مواد میانی را آماده کنید. پیاز را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر و کدوسبز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کدوها نرم شوند سپس اسفناج و مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و وقتی آب اسفناج کشیده شد تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر دلخواه رنده یا خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

خمیر ور آمده را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و به گلوله‌های مساوی حدود ۷۰ تا ۷۵ گرمی تقسیم کنید و سپس به صورت گرد هر گلوله را فرم دهید. مقداری از مواد میانی آماده شده روی خمیر قرار دهید و لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و داخل سینی فر بچینید. روی دستپیچهای آماده را با چاقویی تیز چند برش ایجاد کنید تا بخار هوا به راحتی از میان آن عبور کنید.

روی سینی را به مدت ۱۵ دقیقه بپوشانید و در این مدت فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

با قلمو روی دستپیچها آب بزنید و روی آن کنجد بپاشید. دستپیچها را درون فر داغ حدود ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

بعد از خروج از فر و مادامی که هنوز دستپیچ‌ها گرم هستند میتوانید مقداری کره روی آنها بمالید.

خروج از نسخه موبایل