نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه لوبیانی + نکات کلیدی

طرز تهیه لوبیانی

اسمش رو دوست دارم…. لوبیانی… اینجور که معلومه کلمه لوبیا خیلی بین‌المللیه!

از شوخی بگذریم لوبیانی یه نون گُرجی تنوری پر شده با پوره لوبیاست، معمولا لوبیا قرمز اما هر لوبیایی که دوست داریم قابل استفاده است و خیلی هم خوشمزه!

تو کشور گرجستان که لوبیانی خیلی طرفدار داره و مثل نون خاچاپوری تو کل دنیا هم معروف شده… بیاین امتحانش کنیم….

لوبیانی در اصل تو تنور پخت میشه، اما اگه فر ندارین میتونین تو تابه داغ شده هم آماده‌اش کنین. کافیه تابه رو روی حرارت گرم کنید و نون رو از هر دو طرف توش بپزید.

مواد میانی

لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را تعویض کنید و سپس با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شده و آب آن تا حد ممکن کشیده شود.

لوبیا را با گوشتکوب بکوبید، کره و ادویه‌جات را به آن اضافه و مخلوط کنید.

مواد لازم برای خمیر لوبیانی:

طرز تهیه لوبیانی

شیر یا آب ولرم، شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید حدود ده دقیقه بماند تا روی مایه کف کند.

در ظرفی بزرگ، تخم مرغ و نمک و روغن را با هم مخلوط کنید و به مایه خمیر اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر لطیفی تهیه شود. خمیر را بپوشانید و دو تا سه ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

خمیر را به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح کار آردپاشی شده نازک باز کنید و مقداری از خمیر لوبیا وسط خمیر قرار دهید و اطراف خمیر روی آن تا بزنید تا مایه لوبیا وسط آن کاملا پوشیده شود. روی خمیر را با چاقو یا چنگال سوراخهایی برای خروج بخار ایجاد کنید و خمیر را در سینی فر قرار دهید و داخل فر حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.

بعد از خروج از فر و مادامی که لوبیانی هنوز گرم است کره بمالید و سپس برش بزنید و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل