نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اسپاگتی پوتانِسکا + نکات کلیدی

طرز تهیه اسپاگتی پوتانِسکا

پوتانسکا یه سس گیاهی و خوشمزه است که اصالتش به ناپل ایتالیا برمیگرده.. گاهی به عنوان سس پاستا مورد استفاده قرار میگیره و گاهی به تنهایی در کنار نان سرو میشه. گاهی به این مخلوط کنسرو ماهی کولی (انچویز) یا ماهی تن هم اضافه میکنن اما اصلش فقط سبزیجاته.

الان که فصل گوجه‌فرنگی های تازه و رسیده است وقتشه بریم سراغش!

طبق معمول تهیه اکثر پاستاها، با رنده کردن یه کم پنیر پارمیزان روی پاستا کار تموم میشه، اما شما میتونین از هر پنیری دور و برتون پیدا میشه و طعمش رو دوست دارین استفاده کنین و خالق بشقاب مورد علاقه خودتون بشین!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه اسپاگتی پوتانِسکا

ابتدا سس را آماده کنید، مقداری روغن در تابه بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و سیر و گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تا گوجه‌ها نرم شوند؛ زیتون و کاپریس را به سس اضافه کنید و کمی دیگر مواد را تفت دهید. در صورت تمایل به استفاده از کنسرو ماهی میتوانید آن را در این مرحله به تابه اضافه کنید. سس را با مقدار کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. (آب پخت پاستا و پنیر حاوی نمک است)

در این مدت در قابلمه‌ای حاوی آب در حال جوش و نمک، اسپاگتی‌ها را بپزید تا نرم شوند. مقداری از آب پخت پاستا را به تابه اضافه کنید و اسپاگتی آبکش شده و جعفری خرد شده را درون سس ریخته و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند.

پاستا را در ظرف سرو بریزید و روی آن مقداری دیگر روغن زیتون، فلفل سیاه و پنیر رنده شده بپاشید.

خروج از نسخه موبایل