نماد سایت دریای شرق

چای یخی تایلندی – طرز تهیه با روش آسان در خانه !!

طرز تهیه چای یخی تایلندی

یکی از قوی ترین برگ های چای با طعم در سریلانکا یافت می شود. رتبه دوم به چای آسام در هند داده شده است. چای به عنوان پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان با انواع برگ ها شناخته می شود. با گذشت روزها، برگ های چای با سایر مواد گیاهی و میوه ها نیز مخلوط می شوند. اغلب چای در طول فعالیت های اجتماعی یا فقط به عنوان تقویت کننده نورون مصرف می شود. همچنین از نظر علمی ثابت شده است که چای می تواند توانایی های شناختی را بهبود بخشد. چای سرد تایلندی که سرد سرو می شود از برگ های چای سیاه درست می شود که ماده اصلی چای با شیر است و این قبل از آمدن چای سبز بود. چای سرد تایلندی با شیر تهیه می شود و سایر انواع چای سرد از شیر استفاده نمی کنند.

فواید سلامتی

برگ های چای سیاه مملو از آنتی اکسیدان هایی هستند که به پیشگیری از سرطان کمک می کنند. کافئین دارد که محرک است. همچنان متمرکز و پرانرژی باقی می ماند. متابولیسم را افزایش می دهد و کالری بیشتری را به سرعت می سوزاند که به کاهش وزن کمک می کند. این کار از حمله قلبی و سکته جلوگیری می کند و شما را سالم نگه می دارد

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه چای یخی تایلندی

چیزهای بی اهمیت

در رستوران های تایلندی چای تایلندی در لیوان بلند سرو می شود. با این حال، هنگامی که از غرفه های خیابانی و بازار در تایلند فروخته می شود، ممکن است روی یخ خرد شده در یک کیسه پلاستیکی یا فنجان های پلاستیکی بلند ریخته شود. همچنین ممکن است در برخی از فروشندگان از آن به صورت فراپه ساخته شود.

اگرچه چای تایلندی همان چای حبابدار نیست، یک نوشیدنی جنوب شرقی و شرق آسیا که حاوی مرواریدهای بزرگ تاپیوکا است، چای تایلندی با مروارید تاپیوکا طعم محبوب چای حبابدار است.

چای یخی تایلندی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل