نماد سایت دریای شرق

چای ریشه زنجبیل – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه چای ریشه زنجبیل

چای ریشه زنجبیل با خواص تسکین دهنده و درمانی خود، یکی از محبوب ترین چای در بین بسیاری است. تازه و خوشمزه، چای ریشه زنجبیل به عنوان یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های کافئین دار عمل می کند!

اگر می‌خواهید از فواید بی‌پایان این ریشه قلاب‌دار بهره‌مند شوید، هیچ راهی بهتر از دم کردن یک فنجان چای خوشمزه ریشه زنجبیل وجود ندارد. برای افزودن طعمی جالب به چای خود، می توانید گاهی آن را با لیمو و گاهی با دارچین ترکیب کنید.

این دستور چای زنجبیل دارای عسل و لیمو است. اضافه کردن یک قاشق عسل طعم آتشین زنجبیل را کاهش می دهد و لیمو ترش باعث ایجاد اسیدیته در چای می شود که طعم قوی زنجبیل را متعادل می کند!

سایر موادی که چای را خوشمزه تر می کند شامل گل بابونه، فلفل قرمز، دارچین و تنتور اکیناسه است. این چای وقتی گرم سرو شود بهترین طعم را دارد. آن را در لیوان عایق بندی شده بریزید، لیوانی که چای شما را تا آخرین جرعه داغ و خوش طعم نگه می دارد!

فواید سلامتی:

چای ریشه زنجبیل باعث بهبود گردش خون، هضم غذا و تحریک اشتها می شود. التهاب را کاهش می دهد و همچنین به کاهش وزن کمک می کند.

مواد مورد نیاز برای چای ریشه زنجبیل :

طرز تهیه چای ریشه زنجبیل

چیزهای بی اهمیت:

در فیلیپین چای زنجبیل سالابات نامیده می شود و برای دفع سرماخوردگی، آنفولانزا و حالت تهوع استفاده می شود.

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل