طرز تهیه چای ریشه زنجبیل
چای ریشه زنجبیل با خواص تسکین دهنده و درمانی خود، یکی از محبوب ترین چای در بین بسیاری است. تازه و خوشمزه، چای ریشه زنجبیل به عنوان یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های کافئین دار عمل می کند!
اگر میخواهید از فواید بیپایان این ریشه قلابدار بهرهمند شوید، هیچ راهی بهتر از دم کردن یک فنجان چای خوشمزه ریشه زنجبیل وجود ندارد. برای افزودن طعمی جالب به چای خود، می توانید گاهی آن را با لیمو و گاهی با دارچین ترکیب کنید.
این دستور چای زنجبیل دارای عسل و لیمو است. اضافه کردن یک قاشق عسل طعم آتشین زنجبیل را کاهش می دهد و لیمو ترش باعث ایجاد اسیدیته در چای می شود که طعم قوی زنجبیل را متعادل می کند!
سایر موادی که چای را خوشمزه تر می کند شامل گل بابونه، فلفل قرمز، دارچین و تنتور اکیناسه است. این چای وقتی گرم سرو شود بهترین طعم را دارد. آن را در لیوان عایق بندی شده بریزید، لیوانی که چای شما را تا آخرین جرعه داغ و خوش طعم نگه می دارد!
فواید سلامتی:
چای ریشه زنجبیل باعث بهبود گردش خون، هضم غذا و تحریک اشتها می شود. التهاب را کاهش می دهد و همچنین به کاهش وزن کمک می کند.
مواد مورد نیاز برای چای ریشه زنجبیل :
- 2 لیوان آب
- 1/2 لیموترش
- 5سانتی متر زنجبیل خام تازه (مقدار آن ممکن است بسته به میزان قوی بودن آن متفاوت باشد)
- 2 قاشق غذاخوری عسل (یا بیشتر)
طرز تهیه چای ریشه زنجبیل
- یک قابلمه را پر از آب کنید و تکه های زنجبیل را به آن اضافه کنید.
- آب را بجوشانید و بگذارید حداقل 10 دقیقه بجوشد.
- نکته: اگر می خواهید طعم زنجبیل قوی تری داشته باشید، آن را 10 دقیقه دیگر بجوشانید
- چای را از طریق الک در یک لیوان عایق بندی شده بریزید.
- عسل را داخل آن بریزید و یک تکه لیمو را به چای اضافه کنید.
- سرو کنید و لذت ببرید!
چیزهای بی اهمیت:
- تاریخچه زنجبیل را می توان تا 5000 سال پیش دنبال کرد. در 500 سال قبل از میلاد یک فیلسوف چینی زنجبیل را به عنوان ریشه ای توصیف کرد که “معده را گرم و نرم می کند”.
در فیلیپین چای زنجبیل سالابات نامیده می شود و برای دفع سرماخوردگی، آنفولانزا و حالت تهوع استفاده می شود.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !