نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چای سیب + نکات کلیدی و خواص

طرز تهیه چای سیب

همانطور که درختان رنگ خود را تغییر می دهند و برگ ها می ریزند و شاخه ها را خالی می کنند. پاییز با شکوه تمام از راه می رسد و شب های سرد و فصلی را برای غذاهای خوشمزه به ارمغان می آورد. سیب‌ها میوه‌های پادشاه فصل هستند و همه از آن به نوعی لذت می‌برند.

اما در یک شب سرد که هوس یک نوشیدنی داغ می کنید، یک فنجان داغ چای سیب خوشمزه به نظر می رسد. چای سیب با فواید متعدد دیگر برای سلامتی نه تنها شما را گرم می کند. سرشار از آنتی اکسیدان است و دارای خواص ضد التهابی است که به تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم شما کمک می کند.

چای سیب با طعم شیرین و تند خود روح شما را آرام می کند و طعم پاییز را به جوانه های چشایی می دهد. این دستور العمل سریع و آسان و خوشمزه، در کمترین زمان به یک دستور غذای مورد علاقه تبدیل خواهد شد. صبح های خود را در محل کار با چای سیب آغاز کنید.

فواید سلامتی:

همانطور که سیب شیرین است، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. آنها سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها و مواد معدنی مانند آهن هستند. تحقیقات نشان می دهد که سیب برای بهبود متابولیسم و پیشگیری از دیابت مفید است. دارچین و میخک منابع شناخته شده ای از مواد شیمیایی هستند که به تنظیم سطح قند خون و تثبیت فشار خون کمک می کنند. وقتی همه آنها برای یک فنجان چای سیب ترکیب می شوند، یک نوشیدنی آرامش بخش می خورید که بدن شما را از درون گرم می کند.

این چای بسته به مقدار عسلی که در آن ریخته اید 29 تا 35 کالری دارد.

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه چای سیب

چیزهای بی اهمیت:

طرز تهیه چای سیب

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل