نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چای زعفران + نکات کلیدی

طرز تهیه چای زعفران

چای زعفران را می توان با چاشنی کامل بادام درست کرد، مانند بسیاری از غذاهای هندی. ادویه معروف به زعفران از گیاه کوچکی به نام زعفران بنفش تولید می شود. این گیاه با گل ها پر شده است و هر یک از آنها دارای سه کلاله زرشکی است. هر سه قسمت نیز در کنار ادویه استفاده می شود.

زعفران ادویه ای است که در بسیاری از غذاهای اروپایی، هندی و ایرانی تبدیل شده است. همانطور که در غذاهای ترکی و عربی مشهود است، می توان از آن به عنوان عامل رنگ یا چاشنی استفاده کرد. چای زعفران به ویژه در Taliouine، یک شهر کوچک مراکشی محبوب است. در این شهر از محبوبیت خاصی برخوردار است زیرا مردم محلی آن را کاشت و برداشت می کنند. با این حال، در مناطق دیگر کمتر محبوب است زیرا نسبتاً گران است.

با قرار دادن کمی نخ زعفران در چای سبز می توانید چای زعفران خود را درست کنید. وجود زعفران همان چیزی است که به چای زعفران جوهره خاصی می بخشد.

این چای طعم خوبی دارد و حتی بهتر به نظر می رسد، اما به غیر از این جذابیت های نسبتاً معمولی، آیا این چای گران قیمت چیز دیگری را به میز می آورد؟ پاسخ در اینجا یک بله بزرگ است!

فواید سلامتی

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه چای زعفران

چیزهای بی اهمیت

یک برداشت معمولی زعفران به بیست ساعت کار نیاز دارد.

طرز تهیه چای زعفران

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل