طرز تهیه چای زنجبیلی
چای زنجبیل یک نوشیدنی بسیار مقرون به صرفه و لذت بخش است. شما همیشه می توانید آن را در هنگام تماس با مهمانان خود سرو کنید یا می توانید در هر زمانی از روز آن را بنوشید. چای زنجبیل خود را هر جا که می روید با خود بیاورید.
فواید سلامتی
- زنجبیل به عنوان ماده اصلی چای دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که بدن را سالم نگه می دارد.
- درمان تهوع و بیماری حرکت را ارائه می دهد. می تواند به کاهش علائم آرتریت کمک کند. همچنین، یک درمان قوی برای اختلالات قاعدگی است. زنانی که دوره قاعدگی دردناکی دارند می توانند به طور منظم چای زنجبیل بنوشند.
- می تواند از سرطان و سایر بیماری های مرتبط محافظت کند.
- علاوه بر این، زنجبیل به سیستم گوارش و ایمنی کمک می کند تا عملکردهای خود را به درستی انجام دهند.
مواد مورد نیاز:
- 2 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده
- 2 لیوان آب
- 2 قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه چای زنجبیلی
- زنجبیل را پوست گرفته و نازک برش دهید.
- زنجبیل ورقه شده را حدود 20 دقیقه در آب بجوشانید.
- عسل را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود و لذت ببرید! .
- آن را صاف کرده و بلافاصله در یک فنجان عایق سرو کنید.
اگر قصد دارید بعداً نوشیدنی را مصرف کنید، مطمئن شوید که آن را در یک بطری آب عایق نگه دارید تا تازگی و دما را حفظ کند.
چیزهای بی اهمیت
- زنجبیل، ماده اصلی، از چین می آید. ترکیب بالای مواد مغذی آن باعث شده است که مورد احترام زیادی قرار گیرد.
- زنجبیل طعم معطری به همه چیز از کاری و سرخ کردنی گرفته تا نوشیدنی ها و دسرها می دهد.
طرز تهیه چای زنجبیلی
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !