نماد سایت دریای شرق

قرابیه خیس پرتقالی – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی

مواد مورد نیاز:

برای شربت :

طرز تهیه قرابیه خیس پرتقالی

طرز تهیه شربت :

ابتدا آب پرتقال را داخل قابلمه ریخته و شکر را بهش اضافه کنید. هم بزنید تا شکر حل بشه بعد از اینکه جوشید از روی حرارت بردارید . کنار بگذارید تا سرد بشه.

طرز تهیه خمیر :

همه ی مواد خمیر بجز آرد رو داخل یک ظرف مناسب ریخته و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم و کنترل شده اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا خمیر نرمی بشه و به دست نچسبه.ترفندهای عالی
از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید.روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.

بعد از ولرم شدن قرابیه ها،یکی یکی داخل شربت پرتقال انداخته پشت و رو کنید تا کامل به شربت آغشته بشن بعد از شربت درآورده و در سینی بچینید.برای تمام قرابیه ها به همین ترتیب عمل کنید.
بعد از سرد شدن،قرابیه ها آماده سرو هست.

خروج از نسخه موبایل