نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرابیه نوتلا + نکات کلیدی

طرز تهیه قرابیه نوتلا

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه قرابیه نوتلا


ابتدا کره و پودر قند و روغن مایع را با هم مخلوط کرده سپس بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
بعد آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و بدست نچسبد.
از خمیر گلوله های کوچک (کمی کوچکتر از گردو)برداشته و گرد کنید ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و روی قرابیه ها را به دلخواه شکل بدید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدودا 15_20 بپزید.رنگ شیرینی ها نباید تغییر کند.
بعد از اینکه از فر خارج کردید و کامل سرد شد مابین قرابیه ها نوتلا و یا شکلات صبحانه بزنید.

خروج از نسخه موبایل