طرز تهیه کیک کاراملی خامه ای
مواد مورد نیاز برای کارامل:
- شکر 1 استکان
مواد لازم برای کرم :
- شیر 500 m.l
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 4 عدد
- پوست لیموی رنده شده 1 عدد
- وانیل 5 گرم
برای کیک :
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 لیوان
- شیر 1 استکان
- روغن مایع نصف استکان
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- وانیل 5 گرم
- بکینگ پودر 10 گرم
- آرد یک و نیم لیوان
طرز تهیه کیک کاراملی خامه ای
ابتدا کارامل را آماده کنید.
شکر را داخل ظرف مناسب ریخته روی حرارت متوسط هر از گاهی هم بزنید تا کاراملی شود . سپس کارامل را کف قالب بریزید.
همه مواد کرم را داخل ظرف مناسبی ریخته 4_5 دقیقه هم بزنید و روی کارامل بریزید.
تخم مرغ و وانیل و شکر را داخل ظرف مناسب ریخته با همزن 5_6 دقیقه بزنید تا کف کند . سپس شیر و روغن را اضافه کرده دوباره هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را از الک رد کرده به مواد اضافه کنید . هم بزنید بعد روی کرم بریزید.
سپس سینی فر را پر از آب کرده و قالب را داخل سینی فر بگذارید . در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50_55 دقیقه بپزید.(پخت کیک را با سیخ چوبی یا خلال تست کنید)
بعد از اینکه کیک خنک شد بدون اینکه از قالب خارج کنید یک شب داخل یخچال استراحت بدید.
قبل از اینکه کیک را از قالب خارج کنید،داخل سینی آب داغ بریزید . قالب را به مدت 10 دقیقه داخل آب داغ بگذارید و کناره ها را با چاقو جدا کنید . داخل ظرف مناسب برگردونید و سرو کنید.