نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پیده انگشتی + نکات کلیدی

طرز تهیه پیده انگشتی

مواد مورد نیاز:

مواد لازم برای رومال کردن :

طرز تهیه پیده انگشتی


همه ی مواد خمیر را با هم ترکیب کرده و خوب ورز بدید.آرد را کم کم و کنترل شده بریزید چون ممکن است آرد کمتر یا بیشتری مصرف شود.ورز بدید تا خمیر نرمی شود و کمی به دست بچسبد(خمیر کمی حالت چسبندگی دارد)سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا بعمل بیاید.


خمیر را به 4 عدد چونه ی مساوی تقسیم کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته خمیر را داخل سینی بچینید و با مخلوط زرده تخم مرغ و ماست رومال کرده با انگشتان دست شکل بدید به همین صورت دوباره 20 دقیقه استراحت بدید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود بعد از بیرون آمدن از فر حدودا ده دقیقه روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بعد سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل