بال مرغ پخته کره ای
اگر مرغ سرخ شده کره ای را دوست دارید که در سس قرمز تند باشد، اما دوست ندارید سرخ کنید یا نسخه کمی سالم تر می خواهید، این بال مرغ پخته شده را امتحان کنید. اینها خیلی خوشمزه هستند
برای کسانی از شما که میخواهید نسخههای سرخشده را امتحان کنید، از دستور العملهای مرغ yangnyeom و dakgangjeong من لذت خواهید برد.
من از این دستور پخت بال مرغ بارها برای خانواده و دوستانم استفاده کرده ام. من معمولا هر دو ماریناد را درست می کنم (دو دسته) – شور و تند. تنها چیزی که می گویم این است که بال های مرغ همیشه خیلی سریع ناپدید می شوند! همه آن را دوست دارند!
ماریناد برای بال مرغ پخته شده
تند:
ماده اصلی ماریناد شیرین و تند گوچوجانگ (رب فلفل قرمز کره ای) است. به دنبال آن ضربه تند اضافی هستید؟ فقط مقداری گوچوگارو (فلفل فلفل قرمز کره ای قرمز) اضافه کنید. همچنین می توانید از سس تند مانند سس تند فرانک برای طعم و حرارت بی نظیر اسیدی استفاده کنید.
در این دستور از مقداری سس باربیکیو هم استفاده کردم. به ماریناد طعم و عمق می بخشد. در صورت تمایل می توانید آن را با سس گوجه فرنگی جایگزین کنید. گوچوجانگ و سس گوجه فرنگی با هم خیلی خوب کار می کنند! یا، به سادگی کمی بیشتر از gochujang استفاده کنید.
خفیف:
ماریناد مبتنی بر سس سویا ملایم است اما مملو از طعم است! شیرینی آن از عسل و شکر به دست می آید و کمی آب لیمو طعم آن را خوشبو می کند. سرکه سیب یا سرکه برنج جایگزین خوبی خواهد بود. بدون گفتن، این ماریناد خوش طعم برای بچه ها و کسانی که نمی توانند غذای تند را تحمل کنند عالی است!
پخت مرغ
من معمولاً بالها را در دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزم. با فر من، عالی کار می کند. من آن پوست طلایی کمی زغالی و ترد را دوست دارم. تقریباً در نیمه راه، آنها را برگردانید و هر بال را با ماریناد باقی مانده بمالید.
با این حال، زمان و درجه حرارت پخت به فر شما و اندازه بال ها بستگی دارد. برخی از شما گزارش دادید که بال ها در دمای 425 درجه فارنهایت می سوزند. روش جایگزین پخت در دمای پایین تر و طولانی تر است. من آزمایش کردم که آنها را در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 15 دقیقه بپزم، آنها را برگردانم و 15 دقیقه دیگر بپزم. سپس دمای فر را به 425 درجه فارنهایت افزایش دهید و 10 دقیقه دیگر بپزید. این هم خوب کار کرد
طرز تهیه بال مرغ پخته کره ای
مواد مورد نیاز :
- 24 قطعه بال حدود 1.3 کیلوگرم برای هر ماریناد
ماریناد تند:
- 4 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز کره ای گوچوجانگ
- 4 قاشق غذاخوری سس باربیکیو از هر نوع
- 2 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز رنده شده
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
ماریناد شیرین و خوش طعم:
- 1/2 فنجان سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- 2 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
دستور العمل بال مرغ پخته کره ای
بال های مرغ را بشویید و آب آن را خالی کنید. تمام مواد لازم برای هر ماریناد را با هم مخلوط کنید.
ماریناد را با بال مرغ ترکیب کرده و همه تکه ها را خوب بپوشانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 تا 4 ساعت (یک شب برای بهترین نتیجه) در یخچال قرار دهید. قبل از پخت، اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک ورقه پخت را با فویل آلومینیومی بپوشانید. بال های مرغ را در یک لایه قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پوست آن ترد و طلایی شود. آنها را تا نیمه برگردانید و ماریناد باقی مانده را با قاشق روی هر بال بمالید. روش دیگر: آنها را در دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) به مدت 15 دقیقه بپزید، آنها را برگردانید و 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس دمای فر را به 425 درجه فارنهایت افزایش دهید و 10 دقیقه دیگر بپزید. این هم واقعاً خوب کار کرد.
در طول پخت آن ها را تا نیمه برگردانید و با ماریناد باقیمانده بمالید. اگر بال ها خیلی سریع قهوه ای می شوند، سطح حرارت را کاهش دهید. (یادداشت ها را ببینید.)
یادداشت
- زمان مورد نیاز بسته به فر می تواند متفاوت باشد. در حین پخت حواستان به مرغ باشد و در صورت لزوم میزان حرارت و زمان را تنظیم کنید.
- همچنین میتوانید این بالهای مرغ را روی گریل گازی یا زغالی روی حرارت ملایم به مدت 15 تا 20 دقیقه کباب کنید و مرتب بچرخانید. روند را با ماریناد دوم تکرار کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.koreanbapsang.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !