نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بولگوگی – غذای کره ای خوشمزه و آسان !!

طرز تهیه بولگوگی

بولگوگی به راحتی در خانه درست می‌شود، و گوشت گاو نازک برش‌شده طولی نمی‌کشد تا مرینیت شود. این دستور پخت بولگوگی به شما نشان می دهد که چگونه با چند ماده اولیه یک سس لذیذ بولگوگی درست کنید و گوشت را خوشمزه بپزید و سرو کنید!

بولگوگی چیست؟

بولگوگی (불고기)، همچنین به عنوان گوشت گاو BBQ کره ای شناخته می شود، گوشت گاو نازک برش خورده ای است که معمولاً روی شعله باز پخته می شود. “بول” در زبان کره ای به معنای آتش است و “گوگی” یک اصطلاح عمومی برای گوشت است. انواع دیگری مانند مرغ وجود دارد، این اصطلاح به طور کلی به گوشت گاو bulgogi اشاره دارد.

در حالی که باربیکیو گوشت کره ای معمولاً در رستوران ها کبابی می شود، تغییرات منطقه ای زیادی در مورد نحوه تهیه و سرو این غذا وجود دارد. در این دستور غذای بولگوگی، من همچنین بولگوگی به سبک سئول (서울식 불고기) را معرفی می کنم. همچنین به عنوان Yennal bulgogi (옛날불고기) شناخته می شود، به معنای سبک قدیمی یا از گذشته. این یک روش خاص برای سرو کردن گوشت است. در حدود یک دهه گذشته، بازگشت قابل توجهی داشته و در سراسر کشور بسیار محبوب شده است. خانواده من آن را دوست دارند!

طرز تهیه بولگوگی

گوشت

بهترین برش چشم دنده است. هر برش لطیف و خوش طعمی از گوشت گاو مانند چشم چاک، فیله و فیله گوشت گاو نیز به خوبی جواب می دهد. من گاهی اوقات وقتی برای افراد مسن خانواده و دوستانم آشپزی می کنم از فیله استفاده می کنم. شما همچنین می توانید آن را با یک برش سفت درست کنید، اما ممکن است به نرم کننده قوی تری مانند آناناس یا کیوی و زمان طولانی تر مرینیت نیاز داشته باشید. استیک بولگوگی من را ببینید.

در بازارهای کره می توانید گوشت گاو از قبل خرد شده را پیدا کنید. معمولا در درجات مختلف می آید. اگر می توانید کمی بیشتر برای گوشت مرغوب خرج کنید. همچنین می توانید از قصاب خود بخواهید که گوشت را نازک برش دهد یا بعد از چند ساعت منجمد کردن گوشت، آن را خودتان برش دهید.

طرز تهیه سس بولگوگی

ماریناد کلاسیک با چند ماده اولیه مانند سس سویا، شکر، روغن کنجد، سیر و غیره درست می شود. نکته مهم این است که تعادل مناسبی بین شوری و شیرینی پیدا کنید. با این دستور پخت بولگوگی تعادل درست را پیدا خواهید کرد! استفاده از مقادیر زیاد سیر و روغن کنجد برای ایجاد طعمی اصیل ضروری است.

برای افزایش طعم و لطیف کردن گوشت، کره ای ها به طور سنتی یک گلابی کره ای رنده شده را به ماریناد اضافه می کنند. این به سادگی بهترین راه است. با این حال، اگر نمی توانید یک گلابی کره ای/آسیایی پیدا کنید، می توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از گلابی معمولی یا سیب استفاده کنید.

برش های نازک گوشت با کیفیت خوب نیازی به نرم کردن ندارد. اگر از کیوی یا آناناس استفاده می کنید، حتما از مقدار کمی استفاده کنید تا گوشت را بیش از حد مرینیت نکنید. آنها مواد نرم کننده بسیار قوی هستند و می توانند گوشت را بیش از حد تجزیه کنند. تنها چیزی که نیاز دارید حدود 30 دقیقه تا یک ساعت برای خواباندن گوشت برش های نازک است. می تواند طولانی تر باشد، تا یک شب.

از این ماریناد می توان برای سایر گوشت ها مانند مرغ نیز استفاده کرد.

کباب کردن:

می توانید گوشت را روی زغال چوب یا زغال چوب (سوتبول، 숯불) کباب کنید، اما گریل گازی یا تابه گریل روی اجاق گاز نیز خوب عمل می کند.

سرخ کردنی:

اگر گوشت را در ماهیتابه سرخ می‌کنید و می‌خواهید به خوبی کاراملی شود، تابه را خوب و داغ داغ کنید و ماهیتابه را شلوغ نکنید.

کره ای ها همچنین بولگوگی را در آب خودش در تابه ای روی اجاق گاز می پزند تا گوشت نرم تر و مقداری سس خوشمزه تر شود. اگر سس بیشتری می خواهید در پایان از تمام ماریناد استفاده کنید.

بولگوگی به سبک سئول

همانطور که قبلاً اشاره کردم، من اینگونه با خوردن این غذا بزرگ شدم. گوشت را روی یک تابه گنبدی شکل مخصوص با سوراخ و کف صاف که آب یا آبگوشت را در خود نگه می دارد بپزید. شکل گنبدی اجازه می دهد تا چکه ها به سمت آب یا آبگوشت سرازیر شوند که با پختن گوشت غلیظ می شود. مایع می تواند آب یا آبگوشت باشد. من از آبگوشت داشیما استفاده می کنم که کمی با سس سویا چاشنی شده است.

نودل های نشاسته ای و/یا سبزیجاتی مانند قارچ در سس کمی شیرین و خوش طعم پخته می شوند. سعی کنید سس را با برنج خود مخلوط کنید. فوق العاده خوشمزه!

من تابه گریل گنبدی شکلم را در یک بازار محلی کره پیدا کردم، اما اگر می‌خواهید یکی بخرید، آن را آنلاین هم دیدم. در غیر این صورت، می توانید به سادگی از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید.

گوشت گاو باربیکیو را با چه چیزی سرو کنیم

پا موسیم (سالاد پیازچه) برای همراهی این غذا به همراه کاغذ کاهو و سامجنگ عالی است. Doenjang jjigae (خورش رب سویا) با گوشت BBQ کره ای نیز به خوبی جفت می شود.

با باقی مانده ها چه کنیم

شما می توانید هر گوشت استفاده نشده را تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید یا برای نگهداری طولانی تر آن را فریز کنید.

بقایای گوشت گاو در بیبی‌باپ، گیم‌باپ (که کیمباپ هم نوشته می‌شود)، بولگوگی دوپ‌باپ یا بولگوگی جئونگول عالی است. یا کیمچی بولگوگی استیک پنیر یا تاکو را امتحان کنید.

طرز تهیه بولگوگی

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه ماریناد برای بولگوگی

برای سرو بولگوگی به سبک سئول

طرز تهیه بولگوگی

اگر از گوشت از پیش برش خورده بسته بندی شده استفاده می کنید، برش ها را جدا کنید. با استفاده از دستمال کاغذی، خون اضافی را از گوشت از قبل برش داده شده جدا کنید.

تمام مواد ماریناد را در یک کاسه مخلوط کنید.

گوشت و سبزیجات را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. ماریناد را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود. گوشت را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت تا یک شب خوابانده کنید.

کباب کردن: گوشت را روی کبابی زغالی یا گازی کبابی کنید یا در ماهیتابه روی حرارت زیاد سرخ کنید تا کمی کاراملی شود. اگر ماهی تابه داغ شد، تابه را خوب و داغ داغ کنید و گوشت را بپزید تا کمی کاراملی شود. ماهیتابه را شلوغ نکنید.

یا سرخ کردن: ماهیتابه را از قبل گرم کنید و گوشت را روی گوشت بالا اضافه کنید. می توانید تابه را شلوغ کنید تا مقداری مایع تولید شود و اجازه دهید گوشت در آب خودش بپزد. بپزید تا گوشت دیگر صورتی نشود. اگر سس می خواهید در پایان از تمام ماریناد استفاده کنید.

برای سرو بولگوگی به سبک سئول

یادداشت

*گوشت بولگوگی از قبل بریده شده در هر بازار فروخته می شود. برای تهیه گوشت مرغوب کمی بیشتر بپردازید. اگر گوشت گاو را در خانه برش می دهید، حدود یک ساعت آن را تا حدی فریز کنید تا برای برش راحت تر، سفت شود. دانه ها را به ضخامت حدود 3 میلیمتر برش دهید.

طرز تهیه بولگوگی

ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.koreanbapsang.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

خروج از نسخه موبایل