نماد سایت دریای شرق

چیزکیک توت فرنگی – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی

دستور دست نویسه مهام
این دستور رو برای قالب 20 سانتی با تجربه خودم مینویسم.امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی


طرز تهیه کراست:ابتدا بیسکویت را پودر میکنیم.من از دستگاه خورد کن استفاده میکنم تا کاملا یک دست شود.سپس کره را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.
من از قالب کمربندی با قطر 20 سانت استفاده کردم.میتونید از قالب معمولی هم استفاده کنید فقط زیرش دو تا سلفون پهن کنید که لبه های سلفون از لبه ظرف بلندتر باشه تا بعد از درست شدن دسر بتونید با کمک سلفون دسر رو از ظرفتون در بیارید.


کره و بیسکویت رو در قالب ریخته و با پشت قاشق و یا پشت لیوان کاملا مواد را صاف و فشرده کنید.دقت تو این مرحله باعث میشه بعد از سرو کراست خورد نشه.نیم ساعت قالب را دریخچال میگذاریم تا کراست سفت شود.
تو این فاصله پنیر ماسکارپونه را با شیر میزنیم تا کاملا یکدست شود.شیر باعث یک دست شدن پنیر میشود.پودر قند و وانیل را اضافه کرده و دوباره میزنیم.


خامه را هم با مواد میزنیم تا یک دست شود.پودر ژلاتین و آب را مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود.سپس میگذاریم تا سرد شود.بعد به پنیر کم کم اضافه میکنیم و دوباره با هم زن میزنیم.دقت کنید که اگر خوب هم نزنید بعدا تکه های ژلاتین مثله لاستیک زیر دندون میاد.
مواد پنیری را روی کراست ریخته و میگذاریم تا در یخچال کاملا خودش رو بگیره.من حدود 1 ساعت گذاشتم.بعد ژله توت فرنگی را با یه لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم.
و میگذاریم تا کاملا خنک شود.سپس به آرامی روی مواد پنیری ریخته و میگذاریم تا خودش را بگیرد.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل