نماد سایت دریای شرق

کیک بسکویت مادر – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک بسکویت مادر


یکی از سبکترین و خوشمزه ترین کیکاست .
ترکیب کاستارد و کارامل و بسکویت مادر حس نوستالژیک دسرای قدیمی رو بهمون القا میکنه.
طعمش فوق العادست و به خاطر اینکه از خامه قنادی استفاده نمی کنیم سنگین نیست و میتونین یک تکه بزرگ ازش بخورین

مواد لازم برای کرم :

طرز تهیه کیک بسکویت مادر


بسکویت ها رو با دست خرد میکنیم کنار میزاریم.
داخل قابلمه چهارپیمانه شیر،کارامل،کاستارد،شکرمخلوط میکنیم.
کره و خامه هم اضافه میکنیم روی حرارت میزاریم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه و به غلظت فرنی برسه.
ژلاتین رو هم از قبل با یک چهارم لیوان آب مخلوط میکنیم و روی بخار آب یا مایکروویو بن ماری میکنیم تا شفاف و روان بشه بعد یک چهارم لیوان شیر رو به ژلاتین اضافه میکنیم .
مخلوط ژلاتین رو به مایع دسرمون اضافه میکنیم هم میزنیم.
بسکویت ها رو اضافه میکنیم از روی حرارت برمیداریم.
اجازه میدیم مایع دسرمون ولرم بشه تو این فاصله باید هر چند دقیقه یکبار مایع رو هم میزنیم تا رویه نبنده.
برای کیک میتونین از دستور هر کیک وانیلی که دوست دارین استفاده کنین.
من با این دستور درست کردم.


تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با همزن میزنیم.
روغن اضافه یک دقیقه با همزن میزنیم.
شیرو ماست اضافه دوباره یک دقیقه با همزن میزنیم.
در نهایت آردو بکینگ پودر الک میکنیم و اضافه میکنیم .
مایع رو داخل قالب چرب شده میریزیم.
فر رو از قبل گرم میکنیم و قالب رو به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه.
کیک رو از وسط نصف میکنیم.
داخل رینگ یک لایه کیک میزاریم .
باشیر مرطوبش میکنیم .
روش نصف کرم بسکویت میریزیم دوباره لایه بعدی کیک .
با شیر مرطوبش میکنیم و لایه آخر کرم رو میریزیم.
کیک رو شب تا صبح یا حداقل چهارساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده.
بعد از رینگ بیرون میاریم و با بسکویت خردشده تزیین میکنیم

خروج از نسخه موبایل