نماد سایت دریای شرق

کاپ کیک شکلاتی با کرمفیل – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با کرمفیل


کرمفیل یکی از کرم های پر کاربرد در قنادی به حساب میاد میتونین برای فیلینگ انواع کیک و شیرینی هاتون از کرمفیل استفاده کنین.
بسیار راحت و مقرون به صرفه هست .ماندگاری نسبتا بالایی داره این کرم رو میتونین تا یک هفته داخل یخچال نگهداری کنین.
اصل طعمش وانیلیه ولی میتونین با کمی خلاقیت با اضافه کردن پودرکاکاوو،زعفران یا سایر اسانس ها در طعم های متفاوت هم درستش کنین.
با اینکه کرمفیل رو میتونین به صورت آماده از لوازم قنادیا تهیه کنین ولی طعم کرمفیل خونگی یه چیز دیگست.

برای کرمفیل:


زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه.
آرد و نشاسته رو داخل شیر الک میکنیم هم میزنیم تا گلوله های آرد و نشاسته کامل داخل شیر حل بشه بعد روی حرارت میزاریم تا مخلوطمون گرم بشه وقتی گرم شد(دقت کنین شیر نبایدبجوشه فقط گرم بشه) مقداری از شیر رو روی زرده ها میریزیم هم میزنیم تا کمی رقیق بشه بعد زرده رقیق شده رو به مابقی ظرف شیرو نشاسته برمیگردونیم تند تند هم میزنیم تا زرده نبنده.
وقتی غلیظ شد کره سرد رو بهش اضافه میکنیم هم میزنیم تا کرممون یکدست بشه از روی حرارت بریداریم.
بعد خنک شدن روی کرم رو با کیسه فریزر میپوشونیم تا رویه نبنده .
کرم رو داخل ظرف دربدار داخل یخچال میزاریم
این کرم میتونین با خامه قنادی هم مخلوط کنین وقتی خامتون کمی فرم گرفت سه الی چهار ق به خامه اضافه کنین و دوباره هم بزنین معرکه میشه.
برای دونات و پیراشکی هم عالی میشه. .

برای کیک

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با کرمفیل


تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن پنج دقیقه میزنیم.
روغن اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.ماست میریزیم هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر و پودرکاکاوو الک میکنیم کم کم اضافه میکنیم .دو سوم قالب کاپ کیکمون رو با این مواد پر میکنیم .
کرمفیل رو داخل قیف یا کیسه فریزر میریزیم و روی کاپ کیکمون میریزیم .قالب رو داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم به مدت چهل و پنج دقیقه تا بپزه.
من روی کاپ کیک رو با شکلات و پودر پسته تزیین کردم.

خروج از نسخه موبایل