نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کوبیده ماهی + نکات کلیدی

طرز تهیه کوبیده ماهی


من از ماهی هوور استفاده کردم ولی میتونین با انواع ماهی های گوشتی هم درستش کنین.
هم میشه روی تابه درست کنین و هم به سیخ بزنین و روی منقل کبابش کنین .

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کوبیده ماهی


پوست و تیغ ماهی رو جدا میکنیم.
ماهی و فلفل سبز و سیر رو داخل غذاساز میریزیم تا له و مخلوط بشه ،از چرخ گوشت هم میتونین استفاده کنین.
پیاز رنده میکنیم آب پیاز رو میگیریم به مخلوط ماهی اضافه میکنیم.
نمک و ادویه جات میزنیم با دست حسابی ورز میدیم.
مخلوط ماهی رو به مدت یکساعت داخل یخچال میزاریم تا خودشو بگیره و منسجم تر بشه .اگه از ماهی فریز شده استفاده میکنین نزارین کامل به دمای محیط برسه یخش که یکم باز شد همونطور چرخش کنین دراین صورت نیاز نیست داخل یخچال بزارین .


بعد از یکساعت بوسیله قالب یا با دست بهش شکل میدیم .
برای راحتی کار از کاغذ روغنی استفاده کردم اینطوری موقع برداشتن راحت میتونیم داخل ماهیتابه بندازیم و کوبیدمون شکل خودشو حفظ میکنه و نمیشکنه.
کف تابه تفلون ، با کره یا روغن چرب میکنیم کوبیده رو داخل تابه میزاریم با حرارت متوسط سرخش میکنیم روی کوبیده هم با برس مخلوط کره آب شده و آبلیمو میمالیم تا خشک نشه حواستون باشه زیاد زیروروش نکنین که میشکنه یکطرفش که خوب سرخ شد برش میگردونیم تا طرف دیگشم سرخ بشه.

خروج از نسخه موبایل