نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کبسه مرغ + نکات کلیدی

طرز تهیه کبسه مرغ


سلام دوستان امروز برای شما دستور یک غذای خوشمزه جنوبی،عربی آوردم به اسم کبسه مرغ که خیلی خوشمزه و منحصر به فرد هست.
یکی از دلایل خوش عطر شدن این پلو، ترکیب ادویه هایی هست که در این غذا استفاده میشه .
کبسه رو هم با گوشت و هم بامرغ طبخ میکنند که من امروز با مرغ درست کردم.

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کبسه مرغ


فلفل دلمه،سیر،قرص مرغ،زعفران دمکرده و یک لیوان آب رو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا سس کبسه درست بشه.
داخل قابلمه نسبتا بزرگ پیاز رو داخل روغن تفت میدیم.
ادویه های درسته اضافه میکنیم بوش که بلند شد ،فلفل سبز درسته میندازیم.
ادویه های پودری رو هم اضافه میکنیم.
پیازا که کامل سرخ شد سسی که از قبل آماده کردیم رو میریزیم.
یک و نیم لیوان آب جوش اضافه میکنیم.
مرغا رو داخل سس میچینیم درب دیگ رو میگیریم به مدت نیم ساعت با حرارت متوسط اجازه میدیم مرغا بپزه و نرم بشه.
بعد از نیم ساعت مرغا رو از قابلمه بیرون میاریم برنج رو که از قبل خیس کردیم داخل آب باقیمانده از مرغا میریزیم
اگه آب برنج کم بود آب اضافه کنین نمکشو اندازه بگیرین و مثل کته برنج رو دم میزاریم،برنجی که به این طریق آماده میشه چون با آب مرغ و سسی که آماده کردیم، پخته میشه خیلی خوشمزه و خوشعطر میشه.
مرغا رو هم داخل سینی فر میچینیم روش با برس مخلوط کره آب شده و زعفران میمالیم و داخل فر گریلش میکنیم تا برشته بشه.
موقع سرو اول برنج رو داخل ظرف میکشیم مرغا رو روش میچینیم با پیاز داغ یا سیبزمینی سرخ کرده یا حلقه های پیاز و دلمه یا جعفری خردکرده تزیینش میکنیم که من جعفری نداشتم نریختم.
واسه مهمونیاتون اگه دنبال یک پلوی شیک و مجلسی میگردین کبسه مرغ میتونه یکی از گزینه هاتون باشه.

خروج از نسخه موبایل