نماد سایت دریای شرق

نان پاراتا هندی – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه نان پاراتا هندی

یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین، در بین نانهای هندی نان پاراتا هستش نان لایه لایه ای که پوستش ترده ولی بافت داخلیش نرمه ومعمولا دروعده صبحانه میل میکنن.
در اصل از روغن حیوانی یا روغن گی در ترکیب این نان استفاده میشه اما اگر در دسترستون نبود میتونین کره رو جایگزین کنین.

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه نان پاراتا هندی


آرد،نمک،شکر،مایه خمیر رو با هم مخلوط میکنیم.
وسط آرد گودی ایجاد میکنیم تخم مرغ رو داخل گودی میشکنیم با دست آرد و تخم مرغ رو با هم مخلوط میکنیم.
آب ولرم کم کم اضافه میکنیم درحدی که خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بلافاصله میتونیم استفاده کنیم.
از خمیر چونه میگیریم این میزان خمیر حدود ده تا نون بهمون میده.
چونه هارو یکی یکی با وردنه نازک باز میکنیم .
روی کل سطح نون کره میمالیم بعد آرد میپاشیم.
یادتونه قدیما با کاغذ بادبزن درست میکردیم کاغذ بادبزن رو چه مدلی تا میزدین؟ همون مدلی خمیر رو تا میزنیم بعد رولش میکنیم تا دوباره به شکل چونه دربیاد.
چونه هارو این بار به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعد از یخچال بیرون میاریم و با کمک وردنه بازش میکنیم .


تابه رو روی گاز میزاریم کف تابه رو کمی چرب میکنیم داغ که شد نون رو داخل تابه قرار میدیم یک قاشق کره روی نون میریزیم یکطرفش که پخت برش میگردونیم طرف دیگشم سرخ بشه .
میتونین با پنیربوک یا هر مدل پنیرخامه ای که دوست داشتین میل کنین یا مثل من با پنیر و چیپس و سس فلفل و تخم مرغ همزده که تو یک ق روغن سرخش کردم ساندویچ درست کنین و لذتشو ببرین.

خروج از نسخه موبایل