طرز تهیه پنکیک پیتزایی
امروز براتون دستور این پنکیک خوشمزه و راحتو آوردم
یک غذای جدید ولی درعین حال خوشمزه و آسون
هم برای شام و هم برای وعده صبحانه بخصوص برای کافه ها میتونه گزینه عالی باشه. برای صبحانه، داخلش رو میتونین با تخم مرغ آبپز و زیتون و سوسیس پرش کنین.
برای مایع پنکیک احتیاج داریم به:
- تخم مرغ بزرگ یک عدد
- شیر یک و نیم پیمانه
- آردسفید یک پیمانه سرصاف
- روغن مایع یک قاشق غ
- نمک یک ق چ
- بکینگ پودر یک ق چ
طرز تهیه پنکیک پیتزایی
درست کردنش خیلی راحته میتونین با همزن دستی یا همزن برقی یا حتی با مولینکس و بلندر مخلوطش کرد.
اول تخم مرغ رو با همزن میزنیم بعد روغن و شیر رو میریزیم .
آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک میریزیم مایع پنکیکمون که یکدست شد آمادست..
کف تابه نسوز رو با دستمال یکم چرب میکنیم یک ملاقه از مایع رو کف تابه میریزیم اجازه میدیم روی پنکیک حبابای ریز ایجاد بشه بعد از روی تابه برش میداریم برای این مدل پنکیک فقط نیاز داریم یکطرف پنکیکا پخته بشه(حرارت باید ملایم باشه).
بااین میزان مواد حدود شش تا پنکیک میتونین درست کنین.
پنکیکا که به همین ترتیب آماده شد میریم سراغ مواد میانی:
برای مواد میانی شما میتونین از هر چیزی که تو خونه دارین استفاده کنین و بریزین
سوسیس پپرونی کالباس قارچ مرغ گوشت تخم مرغ آبپز ذرت زیتون دلمه پنیرپیتزاو….
من امروز از مرغ و سوسیس مرغ و دلمه و پنیر گودا استفاده کردم.
سینه مرغمو نگینی خردکردم بهمراه ادویه جاتی مثل پودرسیر،پاپریکا،پودرپیاز،آویشن،فلفل سیاه ونمک تفت دادم و پختم.
سوسیسم رو هم از قبل نگینی خرد کردم و تفت دادم
همه مواد +پنیر رو با هم مخلوط میکنیم شما میتونین از پنیر پیتزا استفاده کنین، تو خونه ما چون اهل خونه پنیرپیتزا دوست ندارن من تو بیشتر دستورام برای جایگزینش از پنیرورقه ای گودا استفاده میکنم شما میتونین همون پنیرپیتزا بریزین.
مقداری از مواد رو وسط پنکیک اون طرفی که نپختیم،میریزیم و مثل شکل میبندیمش .
پنکیکارو داخل ظرف میچینیم و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا پنیرا آب بشن .
طعمش بینظیره امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد