نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک تریلچه – ( کیک سه شیر ترکی )

طرز تهیه کیک تریلچه


کیک سه شیر رو دیگه خیلیاتون میشناسین یکی از خوشمزه تریناست حالا اگه سه شیرش پسته ای باشه روش هم یه لایه توفی بیاد چه شود

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه کیک تریلچه


کره و شکر رو با همزن میزنیم .
تخم مرغا رو دونه دونه اضافه میکنیم هر دونه رو دو دقیقه با همزن میزنیم.
همراه با آخرین دونه وانیل رو هم اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم الک میکنیم و کم کم به مایع کیکمون اضافه میکنیم.
غلظت مایع کیک کره ای نسبت به کیکای دیگه کمی بیشتره.
کف قالب رو با کره چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم.
من چون میخواستم کیک رو برای دوستم ببرم داخل این ظرفای یکبار مصرف آلومنیومی درست کردم با همین ظرفا داخل فر میزاریم فقط زیرش حتما سینی فر بزارین تا کیکتون نسوزه.
اگه خواستین تو قالبای معمولی درست کنین تو قالب بیست سانتی درست کنین.
فر رو از قبل گرم کنین قالب رو داخل فر به مدت چهل و پنج دقیقه میزاریم تا بپزه .
با این که حجم مایع کیک کمه ولی نگران نباشین خوب پف میکنه.
بعد که خنک شد با نی سوراخ سوراخش کنین.


برای مایع سه شیر:


همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزین و میکس کنین بعد روی کیک بریزین.
روی کیک رو با خامه قنادی فرم گرفته کاور کنین میتونین از کرم شانتی هم استفاده کنین.
روی خامه برای خوشمزه تر شدنش پودر پسته بپاشین.


برای سس توفی یا سس کارامل:


شکر رو داخل قابلمه ذوب میکنیم آب که شد کره اضافه میکنیم .
خامه رو میریزیم اول گلوله میشه کم کم آب میشه و سسمون یکدست میشه کمی که غلیظ شد ازرو گاز برمیداریم اجازه میدیم خنک بشه .
سس توفی رو روی خامه میریزیم و با پودر پسته و خامه تزیینش می کنیم.
این کیک باید حداقل شش ساعت داخل یخچال بمونه تا مایع شیرش کامل به خوردش بره .
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد

خروج از نسخه موبایل