نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان شطه + نکات کلیدی

طرز تهیه نان شطه


این پیتزاهای کوچولو که با سس شطه تند آماده میشه رو شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم هم سبکه چون پنیر نداره و هم زودی آماده میشه.
الان که داریم به ماه رمضون نزدیک میشیم برای افطاری میتونین این نونا رو درست کنین .

برای مواد سس شطه:

طرز تهیه نان شطه


من تمامی مواد رو با غذاساز رنده کردم شما میتونین از خردکن یا رنده استفاده کنین.
پیاز رو رنده میکنیم حالا یا با دست یا دستگاه ،داخل روغن تفت میدیم تا طلایی بشه.
ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم.
قرص مرغ رو با دست پودر میکنیم به پیاز اضافه میکنیم .
رب میزنیم.
فلفل دلمه ،فلفل سبز و‌گوجه فرنگی رو رنده میکنیم اضافه میکنیم.
اجازه میدیم با حرارت کم سسمون جابیفته و به روغن بیفته.
مرحله آخر سس فلفل رو اضافه میکنیم یکم که با مواد مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه.


برای خمیر نان:


یک لیوان آرد با مایه خمیر،شکر و نمک و شیر ولرم مخلوط میکنیم ده دقیقه زمان میدیم خمیر مایه عمل و پف کنه.
دولیوان آرد مونده و روغن اضافه میکنیم ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نمیچسبه خمیرمون آمادست بلافاصله میتونیم استفاده کنیم.
خمیر رو پهن میکنیم قالب میزنیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم.
یک قاشق از سس روی خمیر میمالیم بعد ده دقیقه به نان استراحت میدیم تا کمی پف کنه.
بعد ده دقیقه سینی رو داخل فر که از قبل گرم کردیم میزاریم تا بپزه اول حرارت پایین بیست دقیقه میزاریم تا زیر نونا طلایی بشه بعد گریل رو روشن میکنیم حدود پانزده دقیقه میزاریم تا سس روش هم از حالت شلی دربیاد و بپزه.

خروج از نسخه موبایل