نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه فته مسخن + نکات کلیدی

طرز تهیه فته مسخن


مسخن یک نوع غذای فلسطینیه که با مرغ و سماق و پیازخلالی آماده میشه.
مرغ مسخن طعم بینظیری داره من خودم بشخصه عاشقشم.
با مرغ مسخن غذاهای متنوعی درست میکنن ساندویچ، فته ،پیراشکی و …
من امروز فته مسخن به صورت تکنفره درست کردم شما میتونین داخل ظرفای بزرگ هم سروش کنین.

مواد مورد نیاز :

برای سس:

طرز تهیه فته مسخن


مرغ رو به همراه دونه فلفل سیاه و میخک و هل و چوب دارچین ،نمک و مقداری آب آبپز میکنیم اجازه میدیم یک استکان از آب مرغ آخر کار باقی بمونه.
مرغای پخته رو ریش ریش میکنیم.
پیازا رو خلالی خرد میکنیم و داخل روغن تفت میدیم تا نرم بشه پیاز که نرم شد بهش فلفل سیاه و سماق میزنیم.
مرغای ریش شده رو به پیاز اضافه میکنیم اون یک استکان آب مرغی که کنار گذاشتیم هم میریزیم.
حدود ده دقیقه با حرارت خیلی کم دم میزاریم تا مزه ها به خورد هم برن.
کف ظرف مورد نظر ،اول یک لایه نخود میریزیم بعد بادمجان سرخ شده من بادمجان و سیبزمینیمو تو سرخکن بدون روغن سرخ کردم.
لایه بعدی مرغ مسخنی که آماده کردیم لایه بعد،سیبزمینی نگینی سرخ کرده و لایه آخر نونایی که خرد کردیم و تو روغن سرخشون کردیم رو میریزیم.


برای سس :
تمام مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم.
روی نونا اول رب انار برای چاشنیش و بعد کمی سس میریزیم.
امیدوارم این سالاد خوشمزه رو درست کنین و خوشتون بیاد.

خروج از نسخه موبایل