نماد سایت دریای شرق

کیک هل زعفران و گلاب – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک هل زعفران و گلاب :

پیشنهاد میکنم برای عصرونه درستش کنین هم ساده و سبکه هم موادلازمش تقریبا تو همه خونه ها پیدا میشه.

مواد مورد نیاز :

طرز تهیه کیک هل زعفران و گلاب


تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا رنگش کرم رنگ بشه و پف کنه.
روغن مایع اضافه میکنیم یک دقیقه با همزن میزنیم.
گلاب و زعفران رو با هم ترکیب میکنیم به مایع کیک اضافه میکنیم .
ماست میریزیم با همزن میزنیم تا ترکیبمون یکدست بشه.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم کم کم اضافه میکنیم تو این مرحله همزن رو کنار میزاریم و با لیسک آروم هم میزنیم تا گلوله های آرد داخل مایع کیک حل بشه.
مایع رو داخل قالب ۲۰ الی ۲۲ سانتی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و روش کنجد میپاشیم(سلیقه ایه)
فر رو از قبل گرم میکنیم قالب رو داخل فر میزاریم تا بپزه.
بعد از چهل وپنج دقیقه سیخ چوبی یا چاقو رو داخل کیک فرو میبریم اگه تمیز بیرون اومد کیکمون پخته ،دو دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی کیکمون طلایی بشه بعد از فر بیرون میاریم.
بعد خنک شدن از قالب بیرون میاریم و برش میدیم.
من چون از قالب بزرگتر استفاده کردم تمام مواد رو دوبرابر ریختم.

خروج از نسخه موبایل