نماد سایت دریای شرق

طرزتهیه پیده سوسیس و پنیر + نکات کلیدی

طرزتهیه پیده سوسیس و پنیر

پیده یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ترکی هست که شامل یک لایه خمیر دست سازه که داخلش رو با مواد مختلفی مثل گوشت،مرغ،سوسیس و پنیر پر میکنند.

طرزتهیه پیده سوسیس و پنیر


برای خمیرش من ازخمیر همه کاره استفاده کردم شما میتونین از خمیر جادویی هم استفاده کنین.
اول خمیر رو چونه میگیریم چونه هارو با وردنه بصورت بیضی باز میکنیم لبه های دوطرف رو به طرف داخل بیضی تا میزنیم دوطرفش رو مانند عکس سوم بهم میچسبونیم.
برای مواد داخلی من از سوسیس استفاده کردم.
سوسیس رو نگینی خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم .
سوسیسا که کمی سرخ شد از روغن بیرون میاریم داخل همون روغن پیاز بزرگ ریز خرد میکنیم تفت میدیم پیاز که تفت خورد فلفل سبز رو اضافه میکنیم .
یک ق رب میزنیم رب که باز شد سوسیسا رو اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه میزنیم موادمون آمادست.
خمیرای پیده رو بعد از باز کردن داخل سینی میچینیم یک لایه نازک پنیر پیتزا میریزیم روی پنیر مخلوط سوسیس که آماده کردیم میریزیم و روی سوسیس دوباره پنیر میریزیم.
روی پیده هارو میپوشونیم یه ربع استراحت میدیم تا خمیرش پف کنه .
بعد از استراحت اطراف پیده رو با تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد میپاشیم.
فر رو از قبل گرم میکنیم سینی پیده رو داخل فر میزاریم تا بپزه ده دقیقه آخر گریل رو روشن میکنیم تا روی پنیر هم برشته بشه

خروج از نسخه موبایل