نماد سایت دریای شرق

پنینی سیب زمینی و پنیر – طرز تهیه + نکات کلیدی

طرز تهیه پنینی سیب زمینی و پنیر


الهی که تنتون سالم باشه و دلتون شاد
عیدتون مبارک
مامانای مهربون روزتون مبارک
مهربانو های عاشق روزتون مبارک
دخترای دوست داشتنی و مامانای اینده روز همگیتون مبارک
بیاین با هم دعا کنیم الهی هرکسی دوست داره مادر بشه، خدایا بحق همین روز عزیز دامنش رو سبز کنه و بهش فرزند صالح و سالم بده

الهی امین

خووووب بریم سراغ رسپی ساندویچی که خودتون انتخابش کردین

طرز تهیه پنینی سیب زمینی و پنیر


برای درست کردن ۸ تا از این ساندویچای کوچولو نیاز دارید به:

۲ تا سیب زمینی متوسط رو خرد کردم و با شیر و کمی نمک گذاشتم روی حرارت تا بپزه و نرم بشه و نهایتا شیر هم تبخیر بشه.
بعد کوبیدمش و له کردم، بهش ادویه های دلخواه( نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و پودر سیر) زدم وکمی هم جعفری خرد کرده و دو تا ورق ژامبون نگینی هم ریختم داخلش و با قاشق مخلوطشون کردم.
نون برگر کوچیک داشتم از وسط بریدمشون و اول یه لایه کره زدم روی نون و یه قاشق هم مخلوط سیب زمینی ریختم روش و یه ورق پنیر گودا گذاشتم و نهایتا هم یه تیکه فیله ی گوجه فرنگی(بدون پوست و تخمه و اب گوجه)
و لایه بعدی نون رو گذاشتم روی گوجه و تمام
رفت توی ساندویچ میکر که گریل بشه.
در حدی که پنیر اب بشه و خط بیافته روی نون ها.
اگه ساندویچ میکر ندارین میتونین توی تابه گریل بزارید و یه جسم سنگین بزارید روی ساندویچ ها تا گریل بشن.
(میتونید ژامبون رو حذف کنید و از سبزیجات مثل نخودفرنگی یا ذرت استفاده کنین، اینجوری مناسب وگان های عزیز هم میشه)
این پنینی واقعا خوشمزست و بچه ها عاشقش میشن
دوقلوهای من که خیلی دوست داشتن

خروج از نسخه موبایل