نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی زبون + نکات کلیدی

طرز تهیه شیرینی زبون

سلام به همگي اميدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه
ظهر سرد پاييزيتون بخير
آخراي آبان که میشه یهو از وسط پاییز میافتیم تو چله ی زمستون
خوب چه عجله ایه یواش تر سرد شو هوا جون
شمام مثل من فکر میکنین؟
شهرتون سرد شده؟؟
راستی طرفدارای این شیرینی دلبر خیلیییییی زیاد بودا یه مشت هم سلیقه دور هم جمع شدیم
بریم با هم یه رسپی بی نقص و راحت از یکی از بهترین شیرینی خشک های خوشمزه و نوستالژی رو براتون بزارم

مواد مورد نیاز

طرز تهیه شیرینی زبون


من از خمیر خونگی استفاده کردم بچه ها.
سطح کار رو ارد پاشی میکنیم و خمیر هزار لا رو دو لایه روی هم میزاریم و با وردنه بازش میکنسم نهایتا قطرش ۱ سانت بشه.
بعد با کاتر شیرینی زبون خمیر رو برش میدیم و روی هر کدوم از شیرینی هارو با چاقو چند تا برش میدیم.
عسل رو با اب داغ مخلوط کرده با برس روی شیرینی هارو از شربتمون میزنیم.
حالا زرده تخم مرغ و پودر قند رو با چنگال توی ظرفی مخلوط میکنیم و با فرچه از مواد تخم مرغی روی شیرینی ها رو رومال می کنیم و برای ۱۰ دقیقه میزاریمشون توی فریزر تا استراحت کنن.
بعد از این مدت دوباره از شربت عسل روشون رو رومال می کنیم.
بعدش چیدم توی سینی فر که کاغذ روغنی داره و رفتن توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه تا برای ۲۰ دقیقه.
بعد از گذشت ده دقیقه از زمان پخت حرارت فر رو ۱۰ درجه کمتر کنید تاااااا زمانی که روی شیرینی ها طلایی بشه .
بعد که از فر خارج کردید هم روشون رو با فرچه شربت عسل بزنید و با هر چی دوست دارید تزئین کنید.
من خیلییییی کم پودر نارگیل پاشیدم
یکی از خوشمزه ترین آیتم های کنار چای عصره به نظرم خیلی هم کم شیرینه

خروج از نسخه موبایل