نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک هل و گلاب

طرز تهیه کیک هل و گلاب

مواد مورد نیاز :


1- تخم مرغ، 3 عدد
2- شکر، 1 پیمانه (230 گرم)
3- روغن مایع، ½ پیمانه سرخالی (100 گرم)
4- شیر یا ماست، ½ پیمانه
5- هل ساییده، 1 قاشق مرباخوری
6- گلاب درجه یک، 1 قاشق غذاخوری
7- زعفران دم کرده غلیظ؛ 1 قاشق مرباخوری
8- آرد، یک و نیم پیمانه (220 گرم)
9- بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
10- جوش شیرین، ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک هل و گلاب


فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده ها را در کاسه ای هم بزنید تا کاملا پفی و سفید شود. سپس ابتدا زرده تخم مرغ را کمی هم بزنید بعد شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.

روغن، ماست یا شیر، هل، گلاب، زعفران را به زرده ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با همزن بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط زرده را با لیسک به خورد سفیده بدهید تا باهم ترکیب شوند. در کاسه ای آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را دوبار الک کرده و مخلوط اضافه کنید و مواد را بالیسک به آرامی مخلوط کنید. قالب مستطیلی شکل به اندازه 25 *18 و به ارتفاع 5 سانت را چرب کرده، کاغذ روغنی بیاندازید و مخلوط را داخل قالب بریزید.

قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بگذارید. پس از پخته و خنک شدن روی کیک کمی شربت ساده بمالید و روی آن پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید. کیک را به صورت مربع های کوچک برش داده سرو کنید.
نکته: اگر پس از پخت وسط کیک شما بیش از حد پف کرده، پس از خارج کردن کیک از فر با یک حوله یا پارچه تمیز روی کیک آرام فشار دهید تا پف کیک گرفته شود.

خروج از نسخه موبایل