نماد سایت دریای شرق

خورشت بامیه جنوبی – طرز تهیه و نکات کلیدی

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی

دستور از خانم آذری از مجله هنر آشپزی

مواد لازم :

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی


تمرهندی را با یک پیمانه آب ولرم خیس کرده و کنار بگذارید. پیاز نگینی را با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده کمی دیگر تفت دهید و با 4 پیمانه آب بپزید تا آب آن 1 پیمانه باقی بماند. بعد از پخت نمک اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پوست بگیرید و رنده کنید (یا در غذاساز بریزید) و همراه با رب گوجه فرنگی، تمر هندی صاف شده (شیره تمر هندی)، ادویه، زعفران و سیر له شده را به گوشت خورش اضافه کنید. تا کمی همراه با گوشت بپزد و جا بیفتند. سر بامیه ها را جدا کرده و بعد از کمی تفت دادن به خورشت اضافه کنید و خورشت را جا بیاندازید. سیب زمینی را سرخ کرده و در کنار خورشت سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل