نماد سایت دریای شرق

سیب زمینی کره ای با سس ریحان ( اسمشد پوتیتو )

سیب زمینی کره ای با سس ریحان :

طرز تهیه سیب زمینی کره ای با سس ریحان :

اِسمَشد پوتیتو
Smashed Potatoe

هیچ می‌دونستین که بیشترین ویتامین‌ها و مواد مغذی سیب‌زمینی توی پوست و لایه نزدیک به پوست قرار دارند؟
پس می‌تونین بدون پوست کندن، از سیب زمینی‌های جوانی که تغییر رنگ ندادن و جوانه نزدن استفاده کنید!

اسمشد پوتیتو یا سیب زمینی له شده نیمه پوره یه روش خوشمزه سرو سیب‌زمینی بدون سرخ کردنه و چربی کمتری همراهش داره چون توی فر طبخ می‌شه!

یه خوردنی خوشمزه و خیلی ساده برای مهمونی‌ها و شب‌های دورهمی یا حتی یه شام و وعده غذایی ساده!

برای تهیه این مدل سیب زمینی از سیب‌زمینی‌های ریز و کوچیک ته سبد که به صورت تنوری یا آبپز پخته شدن استفاده کنید. برای سرو کنار غذا هم عالی هستن!

مواد لازم:

چند قاشق از ماست، سیر، ریحان ، آب لیمو‌ترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. مخلوط را به بقیه ماست اضافه و مخلوط کنید. (این کار مانع از شل شدن زیادی ماست می‌شود)

سیب زمینی‌های آبپز شده را با ته لیوان فشار دهید تا له شوند و داخل سینی فر بچینید و روی آن‌ها مقداری کره ذوب شده و نمک و فلفل بپاشید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

سیب‌زمینی‌ها را به همراه سس ماست و ریحان سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل