سیب زمینی کره ای با سس ریحان :
طرز تهیه سیب زمینی کره ای با سس ریحان :
اِسمَشد پوتیتو
Smashed Potatoe
هیچ میدونستین که بیشترین ویتامینها و مواد مغذی سیبزمینی توی پوست و لایه نزدیک به پوست قرار دارند؟
پس میتونین بدون پوست کندن، از سیب زمینیهای جوانی که تغییر رنگ ندادن و جوانه نزدن استفاده کنید!
اسمشد پوتیتو یا سیب زمینی له شده نیمه پوره یه روش خوشمزه سرو سیبزمینی بدون سرخ کردنه و چربی کمتری همراهش داره چون توی فر طبخ میشه!
یه خوردنی خوشمزه و خیلی ساده برای مهمونیها و شبهای دورهمی یا حتی یه شام و وعده غذایی ساده!
برای تهیه این مدل سیب زمینی از سیبزمینیهای ریز و کوچیک ته سبد که به صورت تنوری یا آبپز پخته شدن استفاده کنید. برای سرو کنار غذا هم عالی هستن!
مواد لازم:
- سیب زمینی کوچک آبپز شده نیم کیلو
- کره ذوب شده به مقدار لازم
- ماست غلیظ شیرین ۲۰۰ گرم
- برگ ریحان ۱ دسته
- سیر ۲ حبه
- لیموترش ۱/۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
چند قاشق از ماست، سیر، ریحان ، آب لیموترش، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید. مخلوط را به بقیه ماست اضافه و مخلوط کنید. (این کار مانع از شل شدن زیادی ماست میشود)
سیب زمینیهای آبپز شده را با ته لیوان فشار دهید تا له شوند و داخل سینی فر بچینید و روی آنها مقداری کره ذوب شده و نمک و فلفل بپاشید و در فر داغ با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
سیبزمینیها را به همراه سس ماست و ریحان سرو کنید.