ترافل بادام زمینی و نارگیل:
طرز تهیه ترافل بادام زمینی و نارگیل:
دیدین بعضی وقتها مغزت هی میگه: ” شکلات، شکلات،شکلااااااااات”؛ ولم نمیکنه!
خوب این ترافل به درد اون مواقع میخوره! من بدون قند درستش کردم تا مغزِ کاکائو دوستم رو آروم کنم!
این ترافل مخصوص دیابتیها، رژیمهای کتویی و بدون کربوهیدرات و قنده و البته برای ورزشکارا و کسایی که دنبال غذاهای سالم هستن!
برای بچههای شکلات خور هم مناسبه به شرط اینکه مطمئن هستید به بادامزمینی حساسیت ندارن!
۵۰ گرم کره بادام زمینی بدونقند، ۶۰ گرم پودر نارگیل، ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو و ۲۵ گرم خامه یا کره نارگیل رو داخل آسیاب به خوبی مخلوط کنید تا چسبنده و خمیری بشه. سپس به شکل گلولههای کوچک فرم دهید و درون مخلوط کمی کاکائو و پودر دارچین بغلتانید.
اگه دوست داشتین روی ترافلها رو با پرک بادام تزیین کنید یا اینکه همینطور گلولههای شکلاتی تیره و جذاب داشته باشید!
اگه دوست دارین ترافلها شیرین باشند و مشکلی با مصرف قند و شکر ندارین یک قاشق سوپخوری پودرقند میتونین به مخلوط اضافه کنید. یا اینکه از یکی دو ساشه قند رژیمی استفاده کنید.
نوش جان!
یاسمین ببری