نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیش انداز غذای گیلکی خوشمزه و گیاهی

طرز تهیه شیش انداز :

طرز تهیه شیش انداز فسنجون گیلکی گیاهی :

“شیش انداز” یه خوراک خوشمزه گیاهی و اصیل شمالیه که در روش تهیه‌اش به جای گوشت از بادمجان استفاده می‌شه!
مامان‌خانوم به روش خیلی اصیل امروز در گمج پختن جناب شیش‌انداز رو!

مواد لازم:

پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه و گردو را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری آب سرد به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود یک ساعت بجوشد. رب انار، گلپر، دارچین و مقداری فلفل به مایه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا گردو به آرامی بجوشد و مایه خورش به روغن بیفتد.

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی کوچک خرد کنید و روی آن نمک بپاشید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس آنها را آبکشی کنید و در تابه‌ای با مقداری روغن سرخ کنید تا نرم شوند و در نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد و در آخر مقداری نمک به خورش اضافه و مزه آن را تنظیم کنید و به همراه برنج سرو کنید.

دستور مادر خانوم!

خروج از نسخه موبایل