نماد سایت دریای شرق

نخود هویج پلو آسیایی طرز تهیه با روش آسان و مواد ارزان

نخود هویج پلو :

طرز تهیه نخود هویج پلو آسیایی :

این پلوی ادویه‌دار خوشمزه در نقاط مختلف آسیا به روش تقریبا مشابهی درست میشه از ترکیه و لبنان و عراق و سوریه تا هندوستان همه دستی در نخودپلو دارن.

نخود سرشار از پروتئین و مواد مغذیه که گاهی حتی با گوشت مقایسه میشه!

این پلو در اصل در دسته پیلاف‌ها قرار میگیره، یعنی برنج شسته و آبکش شده با سایر مواد درون کره یا روغن کمی تفت داده میشه و بعد عصاره سبزیجات یا گوشت یا آب معمولی بهش اضافه میشه و به صورت دمی و کته می‌پزه!

اگه دوست داشتین می‌تونین روی پلو موقع سرو بادام ، کشمش ، قیسی یا خرمای تفت داده هم اضافه کنید.

مواد لازم برای 4-5 نفر :

طرز تهیه نخود هویج پلو :

از روز قبل نخود را با مقداری آب بخیسانید و هر چند ساعت آب آن را تعویض کنید. سپس به همراه مقداری آب بپزید و بعد از نرم شدن آبکش کنید.

برنج را بشویید و حدود نیم ساعت در آب سرد و نمک بخیسانید سپس آبکش کنید.

در قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن بریزید و روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا نرم شود. ادویه‌جات شامل زرچوبه، چوب دارچین، برگ بو، هل، زیره و فلفل را اضافه کنید و وقتی عطر ادویه آزاد شد، هویج را اضافه و کمی دیگر تفت دهید تا نرم شوند.

در نهایت برنج شسته و نخود پخته و آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم روند.

استاک یا آب گرم را به قابلمه اضافه و صبر کنید آب بجوش بیاید و مقداری نمک و درصورت تمایل زعفران را اضافه کنید و درب آن را بگذارید و روی حراارت ملایم اجازه دهید تا برنج به آرامی بپزد و دم بکشد.

به هنگام کشیدن در ظرف سرو، کپسولهای درسته هل، چوب دارچین و برگ‌بو را خارج کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل