نماد سایت دریای شرق

لازانیای اسفناج و پنیر طرز تهیه با روش آسان و سریع

لازانیای اسفناج و پنیر:

طرز تهیه لازانیای اسفناج و پنیر :

خوب این عکس که صاحبش رو نفهمیدم کیه چون هزار جای دیگه هم استفاده شده بود و البته چون پنیر ریکوتا تازه داره خیلی درصد پنیرش بیشتره، ما مصرف پنیر رو میاریم پایین و به جاش مصرف اسفناج رو بالا می‌بریم!

پنیر پیتزا قیمتش مثل بقیه چیزا خیلی زیاد شده، میتونین پنیر لاکتیکی رو از لبنیاتی‌ها بخرید و قبل از استفاده توی آب سرد بذارین چندبار آبش رو عوض کنید تا نمک اضافی از بافتش خارج شه و بعد رنده و استفاده کنید. البته مثل پنیر پیتزا کش نمیاد اما غلظت لازم رو به مواد داخل لازانیا میده!

مواد لازم:

برای تهیه سس :

طرز تهیه لازانیا اسفناج و پنیر:

برای تهیه مواد میانی لازانیا، پیاز را با کمی روغن در تابه‌ای تفت دهید تا نرم شود، پودرسیر، آویشن و اسفناج خرد شده را اضافه و اجازه دهید آب اسفناج کشیده شود. تابه را از روی حرارت بردارید اجازه دهید خنک شود. سپس پنیر خامه‌ای و پنیر موتزرلا را اضافه کنید.

از این مخلوط روی برگه‌های لازانیا آبکش شده بمالید و آنها را رول کنید.

برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بیاندازد و سیر ،آویشن و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید مواد غلیظ شوند و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

نیمی از سس را کف ظرف بریزید، رولهای لازانیا را روی آن بچینید و بقیه سس را روی رولها بریزید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پیتزای رنده شده نیز روی آن بپاشید و ظرف را داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

خروج از نسخه موبایل