نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه تاوه پلو هندی ( پلوی تابه ای سبزیجات )

طرز تهیه تاوه پلو هندی:

طرز تهیه تاوه پلو هندی:

تاوه پلو هندی، یا به زبون خودمون پلو تابه‌ای یه غذای پرطرفدار و تند و معطر هندیه که تو خیابونهای بمبئی خیلی طرفدار داره!

برای وقت‌هایی که برنج پخته از روز قبل زیاد آوردین و نمی‌دونین چه جوری به خورد ملت بدین عالیه ! با کلک هندی!!

راستی به جای اینکه سه مدل سبزیجات رو جداگانه بخرید، خرد کنید و بپزید می‌تونین از این میکسهای آماده کوکتل سبزیجات میکس ذرت و نخود و هویج که تو فروشگاهها به صورت یخی هست استفاده کنید. البته نمیدونم واقعا الان قیمت‌شون تو این شرایط چجوریه… امیدوارم به قیمت خون پدرمون نرسیده باشه!

طرز تهیه این پلو خیلی شبیه برنج سرخ کرده چینی هست، اما با ادویه‌های هندی!

مواد لازم برای 4 نفر:

طرز تیهه تاوه پلو هندی :

هوبج، نخود فرنگی، ذرت تازه یا یخی و لوبیا سبز رو جداگانه با مقداری آب و نمک بپزید. سپس ابکش کنید

در تابه نسبتا بزگی کره یا روغن بریزید. پیاز را اضافه کنید و تفت بدین تا نرم و شفاف شود. سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و وقتی نرم شد، لوبیا سبز، نخودفرنگی و ذرت و هویج پخته و آبکش شده را به همراه پوره سیر و زنجبیل تازه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس پاوبهاجی ماسالا را اضافه و خوب زیر و رو کنید تا همه سبزیجات به ادویه آغشته شوند.

گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشد و طعم‌های بینظیر به خورد هم روند. اگر به جای گوجه‌فرنگی تازه از رب استفاده می‌کنید بهتر است کمی رب گوجه را به همراه سبزیجات تفت دهید و سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید. مواد را با مقداری نمک

وقتی مواد غلیظ شد، برنج پخته را اضافه و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط و برنج گرم شود.

تاوه پلو را در ظرف سرو بکشید و روی آن گشنیز خرد شده بپاشید.

خروج از نسخه موبایل