نماد سایت دریای شرق

دسر به و انار مناسب شب یلدا

دسر به و انار :

طرز تهیه دسر به و انار:

این دسر به و انار عالی به نظر میاد برای یلدا…
خوب این دسر به معمولا بدون انار هم آماده میشه تو ترکیه و خیلی معطر و خوش طعمه… به جای به از سیب هم می‌تونین استفاده کنین!

مواد لازم:

به را پوست بگیرید، از وسط به دو نیم کنید و هسته‌های آن را کنار بگذارید وسط به‌ها را خالی کنید.

روی هسته‌ها مقداری آب جوش بریزید و کنار بگذارید تا لعاب بیاندارد.

به‌ها را داخل قابلمه بچینید و روی انها شکر بپاشید و اجازه دهید نیم ساعت بماند و سپس چوب دارچین و نصف استکان آب به قابلمه اضافه و درب آن را بگذارید تا به آرامی روی حرارت ملایم بپزد. وقتی‌ به‌ها نرم شد، دانه‌های انار و لعاب به را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.

پس از پخت اجازه دهید دسر به دمای محیط برسد و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

دسر را با خامه یا سرشیر تزیین و سرو کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل