نماد سایت دریای شرق

بادمجان شکم پر ایتالیایی طرز تهیه + نکات کلیدی

بادمجان شکم پر ایتالیایی:

طرز تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی:

خوب این یه غذای ایده‌آل برای مهمونیه. چون دو مرحله پخت داره، میشه از قبل آماده‌اش کرد و تا بیست دقیقه قبل از سرو که توی فر گذاشتش و تمام!

اگه از پنیر موتزرلای تازه استفاده میکنید، میتونین بادمجانها رو اول تو فر بپزید و بعد موتزرلای تازه روش بچینید، یا اینکه بادمجان رو با رویه پنیری داخل فر بپزید تا پنیر طلایی و ذوب بشه… انتخاب این قسمت روش سرو با خودتون!

اما اگه از پنیر پروسس موتزرلا، یا همون پنیر پیتزای معروف استفاده می‌کنین، حتما پنیر رو توی فر بپزید چون طعم خوبی نداره پنیر پروسس خام!

و طعمش هم به دلیل داشتن سیر و اوریگانو و ریحان و البته پنیر موتزرلا خیلی شبیه غذاهای ایتالیاییه… و البته شیک و مجلسی!

مواد لازم:

طرز تهیه بادمجان شکم ایتالیایی :

بادمجان‌ها را به صورت راه راه پوست بگیرید و از طول به دو نیم برش بزنید و به مدت حدود نیم ساعت درون محلول آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس در تابه‌ای گرم شده روی حرارت ملایم مقداری روغن زیتون بریزید و رطوبت بادمجانها را با دستمال نخی تمیزی بگیرید و در تابه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس به وسیله قاشق دانه‌های آن را خارج و داخل بادمجان‌ها را گود کنید.

در تابه دیگری، پیاز را با مقداری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. رب و سیر را اضافه و کمی دیگر تفت دهید و سپس گوشت چرخکرده و ادویه‌جات را اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کنید و بگذارید قارچها نرم شوند سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه و اجازه دهید آب مواد کشیده شود آنگاه ریحان خرد شده را اضافه و تابه را از روی حرارت بردارید.

داخل حفره بادمجانها را با مخلوط گوشت پر کنید، داخل ظرف نسوز بچینید و برشهای پنیر موتزرلای تازه یا پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید و در فر داغ با خرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود.

نوش جان!
یاسمین ببری

خروج از نسخه موبایل