کیک جادویی بادام و شکلات :
طرز تهیه کیک جادویی بادام و شکلات:
در ادامه اختراعاتم به یه کیک عصرونه خاص و خوشمزه، با بافت سبک، بدون کربوهیدرات و بدون شکر رسیدم!
غیر از بافت مرطوب و لطیفش، قسمت جالب کار عوض شدن جای دوتا لایه موقع پختش هست!
خوب بافت این کیک خیلی سبک و خوشمزه است و به جای آرد گندم از آرد بادام درختی استفاده شده؛ شما میتونین آرد معمولی یا پودر سایر انواع مغزهای آجیلی یا کنجد برشته و پودر شده رو جایگزین کنید.
به جای شکر دستور هم از حدود ۵۰ گرم قند رژیمی اریتریتول استفاده کردم. برای شکر رژیمی نمیتونم مقدار خاصی بگم چون انواع قندهای رژیمی با درصد شیرینیهای متفاوتی تو بازار هستن. به طور کلی قندهای رژیمی مقدار مصرفشون کمتر از شکره و معمولا روی بستهبندی نوشته شده قدرت شیرینکنندگی چقدره! فقط دقت کنید موقع خرید که قند رژیمی مخصوص پخت و پز باشه نه شیرین کننده چای و قهوه!
مواد لازم برای لایه بادامی:
- کره ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم یا معادل این مقدار قند رژیمی مخصوص پخت و پز
- تخم مرغ ۵ عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بادام درختی ۱۳۰ گرم (یا هر نوع مغز دیگر یا آرد گندم به دلخواه)
- پودر کاکائو ۲۰ گرم
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
کره، وانیل، شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم شود. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید.
بادام، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را داخل آسیاب برقی بریزید و تا حد ممکن پودر کنید. مراقب باشید به روغن نیفتد. سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.
مایه را داخل قالب مستطیل لوف به ابعاد ۱۳×۲۵ بریزید. (دیوارهها رو چرب و آرد پاشی کنید یا با کاغذ مومی بپوشانید)
مواد لازم برای لایه پنیری:
- پنیر لبنه ۲۰۰ گرم
- شکر یا قند رژیمی معادل ۲ قاشق سوپخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱ پینچ
تمام مواد را چند دور با همزن برقی بزنید تا یکدست شود و داخل قالب روی لایه زیرین بریزید.
هنگام پخت جای لایه پنیری عوض میشود و به کف قالب میرود.
قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود و سپس از قالب خارج کنید.
نوش جان
یاسمین ببری