نماد سایت دریای شرق

کیک خیس پرتقالی طرز تهیه به روش کافی شاپی در خانه

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی:

فصله پرتقاله پرتقااااال!

مواد مورد نیاز:

کف و دیواره‌های قالب لوف را با کاغذ مومی بپوشانید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا روشن شود. رنده پوست پرتقال و کره نرم را اضافه و مخلوط کنید. سپس نصف پیمانه از آب پرتقال و مخلوط آرد را اضافه و با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.

مایه را داخل قالب بریزید و در فر داغ شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۵۰ دقیقه بپزید.

بعد از پخت ۱۰ دقیقه صبر کنید و باقیمانده آب پرتقال را روی کیک گرم بریزید و اجازه دهید آب پرتقال را جذب کرده و به دمای محیط برسد.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل