طرز تهیه سویا کباب :
طرز تهیه سویا کباب :
سویا کباب! یه غذای هندی گیاهی دیگه است که به نظرم خیلی جالب اومد! امتحانش کنیم؟
تو این دستور هم میتونین از گراماسالا استفاده کنید هم از ادویه پاوبهاجی ماسالا که دوتا پست قبلتر دستورش رو بهتون گفتم!
اگه حوصله ادویه سازی ندارید هم ادویه کاری آماده یا ترکیبی از زردچوبه، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، دانه گشنیز و دانه زیره ترکیب خوبیه برای مزه دار کردن این غذا!
اگه حال و حوصله سیخ چوبی ندارین هم میتونین مثل کتلت آمادهشون کنین!
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:
- نخودفرنگی پخته و آبکش شده ۲۰۰ گرم
- سویا ۳/ ۴ پیمانه
- سیب زمینی پخته ۲ عدد
- گراماسالا یا پاوبهاجی ماسالا ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سبز (تند ترجیحا) ریز خرد شده
- پودر دانه گشنیز ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- گشنیز خرد شده ۱/۳ پیمانه
- پودر سوخاری حدود ۳/۴ پیمانه
سویا را حدود ۱۵ دقیقه درون آب بخیسانید تا نرم شود. سپس آبکش کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
سیب زمینی پخته را پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سویا و نخودفرنگی آبکش شده را اضافه کنید و خوب مواد را وزر دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ادویهجات و گشنیز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
پودر سوخاری را به تدریج به مواد اضافه کنید تا حدی که خمیر منسجم و قابل فرم دادن باشد.
مقداری از مواد برداشته و دور سیخ چوبی فرم دهید ، طوریکه قطر مواد در همهجای آن یکسان باشد.
در تابه کمی روغن بریزید و سویا کبابها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.
نوش جان!