طرز تهیه دسر کدو:
طرز تهیه دسر کدو :
خوب یه دسر معروف ترکیهای هم بذاریم واسه شب یلدا آسون و خوبه…
این دسر کدو یا کاباک تاتلیسی، یه دسر خوب و سرد کدو تنبله که همراه خامه یا سرشیر سرو میشه
مواد لازم:
- کدو تنبل ۱/۲ عدد
- شکر ۱/۲ ۱ پیمانه
- چوب دارچین ۱ تکه به دلخواه
- گردو برای سرو
- خامه یا سرشیر برای سرو
کدو را پوست بگیرید و یه صورت قطعات ۵×۵ خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.
شکر را روی کدوها بپاشید و چوب دارچین را داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا کدو آب بیاندازد.سپس روی حرارت ملایم بپزید تا کدو نرم و شهد آن نسبتا غلیظ شود. (رقیقتر از مربا)
اجازه دهید کدو خنک شود و سپس داخل یخچال بگذارید تا زمان سرو خنک باشد.
روی کدوها گردو بریزید و در کنار خامه یا سرشیر سرو کنید.
نوش جان