نماد سایت دریای شرق

توپک کدو تنبل غذای گیاهی ساده و خوشمزه ایتالیایی

توپک کدو تنبل :

طرز تهیه توپک کدو تنبل :

خوب ایتالیایی‌ها اینو درست میکنن وسطش معمولا با پنیر‌هایی مثل موتزرلا پر میشه که بعد از پخت کشدار و خوشمزه باشه!

البته میتونین به صورت کتلت‌های سیب‌زمینی معروف خودمون هم فرمش بدین و بیخیال پنیر پیتزا هم بشین، و به جای پنیر پارمیزان از پنیرهای دیگه‌ای که طعم خوبی دارن استفاده کنید! این قسمت بستگی به امکانات خودتون داره!

و البته میشه به جای رزماری از میکس ادویه ایتالیایی یا کمی آویشن استفاده کرد! ببینین تو گنجه آشپزخونه چی پیدا می‌کنین!

مواد لازم:

کدوتنبل را پوست بگیرید و به صورت قطعات ۵ سانتی خرد کنید ، داخل سینی فر بچینید و شاخه‌های زرماری را روی آن قرار دهید و کدو را در فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد از پخت شاخه‌های رزماری‌ را خارج کنید‌.

کدو و سیب زمینی پخته و خنک شده را با گوشت‌کوب بکوبید تا پوره شوند.

زرده ، مقداری نمک و فلفل و پنیر پارمزان را اضافه کنید. در صورتی که مواد شل بود مقداری پودر سوخاری به مایه اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند و قابل فرم دادن شود.

از خمیر مقداری به اندازه یک گردو بردارید و درون دست باز کنید و مقداری پنیر موتزرلا وسط آن قرار دهید و خمیر را به صورت توپ فرم دهید و در پودر سوخاری بغلتانید.

توپکها را درون تابه‌ای با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل