طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی:
طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی:
این تنوع مدل شیرینی جذاب بیسکوییتی همه با یک مدل خمیر شیرینی و یک قیف و ماسوره ستارهای درست شدن!
خمیر شیرینی به استراحت کوتاهی نیاز داره و سریع و آسون تهیه میشه و این قابلیت رو داره که طعم دلخواهتون رو باهاش درست کنین.
مثلا برای بخش شکلاتی، ۳۰ گرم آرد از دستور کم شده و به جاش پودر کاکائو قنادی جایگزین شده. همین کار رو با پودر قهوه ترک هم میتونین انجام بدین!
مواد لازم:
- کره نرم ۲۵۰ گرم یا ۲۲۵ گرم روغن جامد
- شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- نمک ۱ پینچ
- رنده پوست لیمو یا پرتقال ۱ قاشق چایخوری یا وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد گندم ۳۶۰ گرم (برای نوع کاکائویی از ۳۳۰ گرم آرد و ۳۰ گرم پودر کاکائو استفاده کنید)
طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی:
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و لطیف شود. تخممرغها و زرده تخممرغ را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. وانیل یا رنده پوست مرکبات را اضافه کنید.
آرد را اضافه و چند دور با همزن برقی بزنید تا مواد یکدست شوند.
روی ظرف را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
کف سینی را با کاغذ مومی بپوشانید، فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ماسوره را داخل قیف قنادی قرار دهید و قیف را با مایه شیرینی پر کنید و داخل سینی به فرم دلخواه فرم دهید.
انتخاب سایز ماسوره مورد استفاده بستگی به اندازه مورد نظر شیرینیها دارد. برای ساخت شیرینیهای کوچکتر از ماسوره کوچکتر و برای سایز بزرگ میتوانید از سایز بزرگ استفاده کنید. دقت کنید زمان پخت شیرینیهای کوچکتر کمتر از سایز بزرگتر خواهد بود و تا زمانی که لبههای آن رنگ بیاندازد شیرینی ها را در فر بپزید.
برای تزیین کوکیها میتوانید از شکلات ذوب شده ، پودر پسته و بادام ، مارمالاد و مربا تزیین کنید.
شکلات ذوب شده ، بریلو و مارمالاد را بعد از پخت شیرینیها و سرد شدن آنها استفاده میشود. اما سایر موارد را باید قبل از پخت روی خمیر شیرینی قرار دهید و به همراه آنها بپزید تا به خمیر بچسبند.