نماد سایت دریای شرق

رول بادمجان گردویی ارمنستانی طرز تهیه با روش آسان و خوشمزه در خانه

رول بادمجان گردویی :

طرز تهیه رول بادمجان گردویی:

این رولهای بادمجان به ارمنستان و گرجستان تعلق دارن و پیش‌غذای محبوبی به شمار میان!

مواد لازم:

بادمجانها را به صورت ورقه‌های نازک خرد کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس با دستمال کاغذی آنها را خشک کنید و می‌توانید دوطرف آنها را با برس روغن بمالید و در تابه گریل گرم شده قرار دهید یا در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

گردو، گشنیز، سیر، آب لیموترش، دانه انار، ماست خامه‌ای و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط و روی ورقه‌های بادمجان مقداری از مخلوط ماست بریزید و آنها را رول کنید.

خروج از نسخه موبایل