رول بادمجان گردویی :
طرز تهیه رول بادمجان گردویی:
این رولهای بادمجان به ارمنستان و گرجستان تعلق دارن و پیشغذای محبوبی به شمار میان!
مواد لازم:
- بادمجان قلمی بی دانه ۲ عدد
- گردوی ریز خرد شده ۷۰ گرم
- گشنیز ریز خرد شده ۵ قاشق سوپخوری
- سیر ۲ حبه
- آب لیموترش تازه ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
- دانه انار ۱/۲ پیمانه (به دلخواه)
- ماست خامهای یا چکیده غلیظ ۱۵۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
بادمجانها را به صورت ورقههای نازک خرد کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس با دستمال کاغذی آنها را خشک کنید و میتوانید دوطرف آنها را با برس روغن بمالید و در تابه گریل گرم شده قرار دهید یا در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
گردو، گشنیز، سیر، آب لیموترش، دانه انار، ماست خامهای و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط و روی ورقههای بادمجان مقداری از مخلوط ماست بریزید و آنها را رول کنید.