نماد سایت دریای شرق

ماهی گریلی با سس تمبر هندی + نکات کلیدی

ماهی گریلی با سس تمبر هندی:

طرز تهیه ماهی گریلی با سس تمبر هندی:

خوب جنوبی‌ها و اونایی که طرفدار غذاهای جنوبی هستن خیلی خوب این ترکیب رو درک میکنن… واقعا هم خوشمزه است!

از هر نوع ماهی که دوست دارین و در دسترستونه میتونین استفاده کنین… یا اینکه سس رو جداگانه تهیه کنید و در کنار ماهی سرخ شده معمول سرو کنید تا هرکس هر مقدار که دوست داشت استفاده کنه!

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه ماهی گریلی با سس :

تمبر هندی را درون کاسه بریزید و روی آب مقداری آب جوش بریزید. روی ظرف را بپوشانید تا تمبر هندی نرم شود. سپس با پشت قاشق آن را فشار دهید و از الک رد کنید تا هسته‌ها از عصاره تمرهندی جدا شود.

در تابه کمی روغن بریزید، سیر له شده، زنجبیل و فلفل سبز را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه، فلفل قرمز و کاری را اضافه کنید و وقتی عطر و رنگ ادویه‌جات آزاد شد ، عصاره تمبر هندی را اضافه و صبر کنید روی حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود. سس را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

دو طرف بدن ماهی را با چاقو برش بزنید و با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سس آماده شده را روی ماهی و شکم آن بمالید و ماهی را در سینی یا ظرف نسوز چرب شده قرار دهید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و ماهی را داخل فر قرار دهید تا بپزید. بسته به سایز ماهی زمان پخت از ۴۵ دقیقه تا ۹۰ دقیقه متغیر است.

در ۲۰ آخر پخت، آلومینیوم روی ظرف را بردارید و روی ماهی مجددأ مقداری سس تمرهندی بمالید و اجازه دهید ماهی طلایی شود. به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی ماهی بپاشید.

این ماهی در کنار شویدپلو، سبزی پلو یا سبزیجات پخته قابل سرو است.

خروج از نسخه موبایل