نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه ازمه ترکی ( سالسا به روش ترکیه ای ) + نکات کلیدی

طرز تهیه ازمه ترکی:

طرز تهیه ازمه ترکی ( یه جور سالسا به روش ترکیه ):

” ازمه” یه جور مزه ترکی هست که فلفلی و خوشمزه است. گاهی به صورت دیپ کاربرد داره، کنار انواع نان، چیپس و … و گاهی هم به عنوان سس برای سرو کباب، کوفته ترکی و کلا سس ساندویچ و غذاهای گوشتی!

برای تهیه ازمه معمولا از رب فلفل تند یا بیبر سالجسی استفاده میشه. اما اگه دسترسی ندارین میتونین از پودر فلفل قرمز یا سس فلفل قرمز تند استفاده کنین و میزان تندی رو طبق ذایقه خودتون تنظیم کنید.

مواد مورد نیاز:

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و دانه‌های آن را خارج کنید و کاملا ریز خرد و ساتوری کنید.

فلفل‌ها را از وسط به دو نیم برش بزنید و دانه‌های آنرا خارج کنید و سپس کاملا ریز خرد کنید.

پیاز را ریز و ساتوری کنید و به همراه گوجه‌فرنگی ، فلفل ، رب گوجه، آب لیموترش، جعفری، نعناع، مقداری رب فلفل تند و مقداری نمک و فلفل مخلوط و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا پیازها نرم شوند و آب پیاز بیرون کشیده شود.

در آخر گردو را اضافه و سرو کنید.

خروج از نسخه موبایل