طرز تهیه اسلایس خرمایی:
طرز تهیه اسلایس خرمایی :
خوب از اسمش معلومه چیه دیگه! یه شیرینی آسون بدون نیاز به قالب و کاتر خاص… یک لایه خمیر شیرینی کف قالب قرار میگیره و یه لایه رو و مابین این دولایه خرمای هسته گرفته.
از هر خرمایی که دوست دارین میتونین استفاده کنین و به دلخواه مغز خرد شده مثل گردو هم میتونین بهش اضافه کنید. میزان ادویهها و ترکیباتشون رو هم میتونین خودتون تنظیم کنین طبق ذایقهتون!
مواد لازم:
- آرد ۴۱۰ گرم (۳/۴ ۲ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- کره سرد خرد شده ۱۵۰ گرم
- عسل یا شربت بار ۱ قاشق سوپخوری
- تخممرغ ۱ عدد
- شیر سرد حدود ۸۰ میلیلیتر (۱/۳ پیمانه)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر قند۱ قاشق سوپخوری
- خرمای هسته گرفته ۵۰۰ گرم ( ۱/۲ ۳ پیمانه)
- آب ۱۲۰ میلیلیتر (۱/۲ پیمانه)
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- رنده جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ یا پودرقند برای تزیین
طرز تهیه اسلایس خرمایی:
ابتدا خمیر را آماده کنید. برای تهیه خمیر، آرد، بیکینگ پودر و کره را داخل کاسه بریزید و با چنگال یا سرانگشتان کره را با آرد مخلوط کنید. میتوانید از دستگاه غذا ساز نیز برای تهیه خمیر استفاده کنید.
عسل، تخم مرغ، وانیل و قند را اضافه کنید و مجدداد مخلوط کنید؛ شیر را به تدریج اضافه کنید تا خمیر منسجمی تهیه شود.
خمیر را نیم ساعت درون کیسه نایلونی در یخچال استراحت دهید.
در این مدت، خرما، آب و ادویهجات را روی حرارت ملایم حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا خرما کاملا نرم و پورهای شود سپس از روی حرارت بردارید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف و دیوارههای قالب ۲۰×۳۰ سانتیمتر چرب کنید و را با کاغذ مومی بپوشانید.
یک قسمت از خمیر را با وردنه به اندازه قالب روی سطح کار آردپاشی شده بازکنید و کف قالب را با خمیر بپوشانید.
مخلوط خرما و در صورت تمایل مغز گردوی خرد شده را روی این لایه به صورت یکنواخت پهن کنید.
قسمت دیگر خمیر را نیز با وردنه باز کنید و روی لایه خرما را با آن بپوشانید.
در صورت تمایل میتوانید روی اسلایس را با برس زرده تخممرغ بمالید تا طلایی شود.
سینی را در فر گرم شده با حرارت ۱۹۵ درجه حدود ۲۵ دقیقه بپزید و قبل از خارج کردن شیرینی اجازه دهید شیرینی کاملا خنک شود سپس با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید و در صورت تمایل روی آن پودر قند بپاشید.
برای تهیه شربت بار :
۴ قاشق سوپخوری شکر و ۲ قاشق سوپخوری آب را در قلبمه کوچکی روی حرارت قرار دهید و صبر کنید شکر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.