طرز تهیه شکلات سالامی:
طرز تهیه شکلات سالامی:
این شکلاتها که به خاطر ظاهرشون به شکلات دست ساز سالامی یا شکلات مرمری معروف شدن ، انتخاب خوبی برای پذیرایی عید هستن و نیازی به فر ندارن و نسبتا سریع و آسان آماده میشن.
از مغز هر نوع آجیلی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، بادام زمینی، بادام درختی، کنجد، تخمه آفتابگردان یا گردو و… حتی میتونین انواع خشکبار، کشمش بی دانه یا پوست مرکبات یا میوههای شکری شده رو جایگزین کنید و طعمهایی نو بسازید!
نوع شکلات هم میتونه شکلات شیری یا شکلات تلخ باشه!
مواد لازم:
- بیسکوییت پتیبور وانیلی ۴۵۰ گرم
- چیپس شکلات یا شکلات خرد شده ۴۰۰ گرم
- مغز آجیل دلخواه مجموعا ۳/۴ پیمانه
- خامه صبحانه ۱ پیمانه
- کره ۱/۴ پیمانه
- عسل یا شربت مربا ۲ قاشق سوپخوری
- پودرقند برای تزیین (به دلخواه)
بیسکوییت و مغز آجیل را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.
خامه، کره و عسل را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد یکدست و گرم شوند سپس از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود. بیسکوییت و آجیل را اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به شکلات آغشته شوند.
روی کیسه نایلونی یا کاغذ مومی چرب شده مقداری از مخلوط بریزید و آن را به صورت استوانه فرم دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و ببندد.
پس از این مدت لفاف دور شکلات را باز کنید و درون پودر قند
بغلتانید و سپس با چاقویی تیز برش بزنید.